"Táto vláda kompletne zničila demokraciu," pripomína poslanec NR SR Ľuboš Blaha
27 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

Prvýkrát v dejinách Slovenska sa kvôli Prvému máju zavádza núdzový stav. Kvôli ničomu inému - len kvôli protestom.


"Neexistuje žiaden pandemický dôvod na to, aby vláda predĺžila núdzový stav, no ona to napriek tomu urobila. Lebo sobota, lebo Sviatok práce." Píše na sociálnej sieti Ľuboš Blaha, ale nielen to.




Reprofoto FB (@Ľuboš Blaha)

Boja sa

"Boja sa ľudí, že vyjdú do ulíc a na plné ústa vykričia, že majú dosť diletantskej vlády, kvôli ktorej zomreli tisíce ľudí. Majú dosť testovania, majú dosť neslobody." Konštatuje v texte poslanec Blaha.


 
O Slovensko sa nestarajú, kopú do Ruska

"Namiesto toho, aby sa vláda starala o Slovákov, ona sa už týždeň venuje nezmyselnému kopaniu do Ruska. Vážený pán premiér, možno vám to nedocvaklo, ale z nenávisti voči Putinovi sa Slováci nenajedia. Rusi nám pomohli so Sputnikom a my sme im na oplátku ich pomoc okydali a obaťovali a ešte sme im aj vyhostili troch diplomatov. Nevďak ako hrom." Pripomína poslanec.


"Vo všetkom sme mali pravdu," tvrdí Ľuboš Blaha. Ponúka odpočet vládnych a novinárskych lží
Bod za bodom, tvrdenie za tvrdením, štvanie mainstreamu jedno za druhým - všetko vyvracia poslanec Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
26 | 04 | 2021 | Ivan Brožík

Rôzny prístup k rôznym vakcínam

"A teraz ešte vykrikujeme, že vraj Rusi zakázali zverejniť zmluvu o Sputniku. Pritom Rusi odkázali, že je to nezmysel a so zverejnením nemajú problém. Z nejakého čudného dôvodu nikto s rovnakým zápalom nekričí, prečo nie sú zverejnené aj zmluvy s Pfizerom či AstraZenecou. Američania ani Briti to nedovolili, ale oni sú tí dobrí a Rusi tí zlí. Perfektné."



Fakt chuťovka

Poslanec Blaha pripomína niečo, čo by sa malo dotknúť nielen politikov, ale aj médií: " A úplne najväčšia chuťovka v novej vlne rusofóbie na Slovensku je, že vyčítame Putinovi, vraj zakazuje protesty, no sami bezdôvodne predlžujeme núdzový stav, ergo zakazujeme protesty. Prezident Putin sa musí chytať za hlavu. Ľudia už toho majú plné zuby. Prestaňte riešiť Rusov a riešte Slovákov. Konečne zrušte núdzový stav, zrušte povinné testovanie, dovezte lieky a dajte ľuďom štátnu pomoc." Žiada cez sociálnu sieť vládu poslanec Ľuboš Blaha.



Navaľný a Lučanský

"Neriešte jedálniček nejakého Navaľného a radšej riešte, prečo ste nechali zomrieť Milana Lučanského. A riešte, prečo ministerka, čo má jeho smrť na svedomí, okráda cez svoju firmu bežných ľudí a jej brácho dostáva od verejnoprávnej televízie miliónové kšefty. Si to tu kolíkuje ako na Divokom západe."

Blaha: Kolíkovej rodinná firma má na svedomí ťažký podvod na obyvateľoch bytovky
Pomerne vážny problém vytiahol na svetlo sveta Ľuboš Blaha a jeho Smer-SD. Podľa nich je ministerka spravodlivosti Mária Kolíková spolu s nevlastnou sestrou zapletená do sprenevery. Blaha to na sociálnej sieti aj patrične okomentoval. Čítať ďalej
21 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Táto vláda zničila demokraciu

"Nikto nie je zvedavý na fotku prezidentky, ako s frajerom sadí buky. Ani na premiéra Hegera, ktorý sa bez pokynu Matoviča ani nenadýchne. Ani na Sorosov denník Sme, ktorý najnovšie rieši, či Robert Fico doma vo vani neskrýva ruskú atómovú ponorku. Nikoho nezaujíma Naďov pubertálny hejt proti Rusku a už vôbec nie senilný Osuský, ktorý už z tej nenávisti voči Rusom permanentne brunátnie a už si s americkou vlajkou aj líha do postele." Ide ako valec Ľuboš Blaha.
Už stačilo!

"Už stačilo. Táto vláda kompletne zničila demokraciu. A najväčší des má zo Sviatku práce, lebo ľudia by vyšli do ulíc. Masy ľudí. Nepomôže vám to. Váš čas sa kráti. Núdzový stav je vaša posledná bariéra proti hnevu ľudí. A neudržíte ju dlhšie než pár dní. Ak nie Prvý máj, tak Ôsmy máj - nevyhnete sa tomu. Príde, čo prísť musí. A za stôl zasadne porota môjho ľudu. Tik-tak, tik-tak." Končí nahnevaný status na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

(Medzititulky red. HD.)

Poďme vyhostiť my ich. V referende. V predčasných voľbách, agituje Ľuboš Blaha
Podpredseda Smeru-SD sa vo štvrtok pochválil, že ruskému veľvyslancovi napísal otvorený list, v ktorom sa mu za Slovensko ospravedlňoval. Teraz sa Ľuboš Blaha na sociálnej sieti chváli nielen odpoveďou od neho, ale aj tým, že jeho strany už... Čítať ďalej
24 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik