Diváci žiadali, aby RTVS prizvala do relácie „Silná zostava“ aj Moniku Sofiyu Soročinovú. Nestalo sa
29 | 04 | 2021 I Petra Demková

RTVS na svojej facebookovej stránke niekoľko dní promovala štvrtkovú časť relácie „Silná zostava“. Témou relácie je „prokremeľská propaganda“ a diskutovať o nej má zástupkyňa amerického think-tanku Globsec. Komentujúci boli z toho rozhorčení. Do diskusie sa zapojila aj M. S. Soročinová a ponúkla, pre vyváženie relácie, svoju účasť.  



Ponuka M. S. Soročinovej

„Dobrý deň, rada by som sa zapojila do diskusie na túto tému. Ak by ste mali záujem o objektívnu, vyváženú a konštruktívnu debatu s ohľadom na pluralitu názorov, ktorá by mala byť v demokratickom štáte prioritou, s radosťou prijmem vaše pozvanie,“ napísala na stránku RTVS pod príspevok nádej slovenskej pronárodnej politiky.

Ostrihoňová bude na RTVS diskutovať s GLOBSECom o prokremeľskej propagande. Toto platíme?
RTVS sa zmenila na pro-americkú propagandistickú televíziu. Inak sa nedá vysvetliť najnovšia časť diskusnej relácie moderátorky V. Ostrihoňovej, ktorá sa odvysiela 29.4. Americký think-tank Globsec nás ide poučiť o prokremeľskej propagande.... Čítať ďalej
28 | 04 | 2021 | Petra Demková

Výsledok neprekvapil

A výsledok? „Nepozvali!“ napísala vo štvrtok pred odvysielaním relácie Monika Sofiya Soročinová, na sociálnej sieti.

„Milí priatelia, nesmierne si vážim vašu podporu a veľmi milo ma prekvapili vaše pozitívne reakcie na moju “hodenú rukavicu” RTVS, relácii Silná zostava,“ napísala kandidátka do Národnej rady. „Viac ako 1 200 lajkov pod mojim komentárom a vyše 150 vašich komentárov, v ktorých ste vyjadrili podporu pre moju účasť ma veľmi potešili,“ dodala Soročinová.

„Píšete mi kopu správ, že ste viacerí dokonca kontaktovali RTVS s požiadavkou mojej účasti v tejto relácii, čo ma až doslova dojalo,“ pridala ešte Soročinová.
K demokratickej spoločnosti patrí pluralita názorov

„Páči sa mi, že existuje vo verejnoprávnej televízii relácia, ktorá dáva priestor ženám vyjadriť sa k aktuálnym spoločenským a politickým témam, avšak nie je v demokratickej spoločnosti, pre ktorú má byť pluralita názorov jedným s charakteristických prvkov, celkom na mieste, keď sa diskusie zúčastňujú len dámy - hosťky s rovnakým názorom,“ vyjadrila jasne a slušne svoj názor.

„Každopádne, dámam úprimne držím palce, aby im to dnes v relácii dobre dopadlo, a aby priniesli divákom zaujímavú debatu,“ zakončila Soročinová svoj príspevok na sociálnej sieti.

V Bulharsku vybuchla zbrojovka. "Bulhari asi chcú pretromfnúť Čechov," myslí si Lavrov
V bulharskej zbrojovke Arcus v meste Lyaskovets včera vznikol požiar. Došlo k nemu v rovnaký deň, keď Bulhari označili šesť ruských občanov ako podozrivých nielen z výbuchov v továrňach ale aj z pokusu o vraždu, informuje portál... Čítať ďalej
29 | 04 | 2021 | Diana Zaťková