Otrasné, ponižujúce, nedôstojné, typické pre nesystém - požičaj dedka na očkovanie za sto eur!
27 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

Ministerstvo zdravotníctva prostredníctvom sociálnej siete informovalo, že pripravuje zmeny, na základe ktorých budú môcť byť zaočkované aj osoby nad 18 rokov, ktoré budú robiť sprievod pri očkovaní seniora staršieho ako 70 rokov.


"Aj napriek tomu, že k zmenám ešte nedošlo, Slováci už začali hľadať spôsoby, ako sa dostať k vakcíne." Píše o tom web startitup.sk.
Šokujúca inzercia

Podľa citovaného portálu "RTVS informovala, že na inzertnom portáli sa objavila ponuka, ktorá ponúkala sprievod starým rodičom".

Pfizer nevylučuje, že po dvoch dávkach bude potrebná aj tretia, ba i každoročné očkovanie!
Vo svete sa objavilo niekoľko nových mutácií koronavírusu. Zrejme aj preto spoločnosť Pfizer oznámila, že po zaočkovaní dvomi dávkami jej vakcíny bude potrebná aj tretia. Čítať ďalej
16 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


Budeme sprevádzať vašu babku/dedka na očkovanie a zaplatíme za to 100 eur. Nás ako sprievod zaočkujú tiež,“ citovala podľa startitup.sk RTVS inzerát jedného zo Slovákov, ktorí sa chceli podobným štýlom zaradiť medzi zaočkovaných.
Čo je na tom zlé?

"Keď RTVS pána z inzerátu skontaktovala, uviedol, že na jeho ponuke nevidí nič zlé, nakoľko chce zaočkovať manželku po pôrode. Hovorkyňa ministerstva zdravotníctva pre televíziu uviedla, že podobné kroky síce nie sú v poriadku, no v tejto chvíli to zakázané nie je. Taktiež poprosila ľudí, aby systém nezneužívali." Pripomína nami citovaný zdroj startitup.sk.

„Aktualizácia očkovacej vyhlášky má za cieľ urýchliť očkovanie ľudí, ktorí sú najviac ohrození ochorením COVID-19. Vyhláška ešte nie je platná, aktuálne je na pripomienkovaní. Predpokladaný termín účinnosti aktualizovanej vyhlášky je 1. máj." Pripomína v článku citovaný zdroj.

(Medzititulky red. HD.)

Škandál: Exminister Krajčí vydal povolenie na očkovanie pre iný Sputnik, ako sme priviezli!
Tak toto je skutočne vrchol. Nový minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský dnes pred médiami priznal, že jeho predchodca Marek Krajčí vydal povolenie na očkovanie pre iný Sputnik, ako sme doviezli! Čítať ďalej
13 | 04 | 2021