Matovič chcel byť patetický, diskutujúci mu to však poriadne natreli. TOTO sa mu bude čítať ťažko
27 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Igor Matovič a jeho status sú znovu v kurze. Teraz však nie kvôli útokom na niekoho z politického či vedeckého života. Alebo nebodaj na obyčajných ľudí. Tentoraz ide o obrázok, ktorý zverejnil na sociálnej sieti.


Minister financií Matovič zrejme nerátal, že nevinná fotka s textom „Na veľkosti publika nezáleží, rob svoju prácu a rob ju zo srdca“, rozdúcha vášne medzi diskutujúcimi. A tí mu pod jeho statusom veru nič nedarovali a napísali mu, čo si o ňom myslia.
Vaše správanie je také nedôstojné, že už sa na vás nedá ani nahnevať



„Igor, preboha, už sa konečne spamätajte a nestrápňujte sa, mne je to už blbé za vás. Ak by ste mali kúsok sebareflexie, tichučko šúchate nohami a tešíte sa, že to celé nedopadlo horšie a že ten rozbehnutý vagón, v ktorom ste sa hrali na tankistu, sa podarilo zastaviť. Veď keď nie vy, aspoň vaša žena by vás mohla usmerniť. Vaše správanie je také nedôstojné, že už sa na vás nedá ani nahnevať, už je to len pozorovanie študijného materiálu a labilného človeka. Prvý raz vám píšem takýto mierny koment, ja vás z hĺbky duše nemusím, ale prvý raz sa naozaj hanbím za tieto vaše trápne výlevy. Buďte už konečne dospelý!" Napísala poriadne ostro Nora Remiarová.

„Presne! Len vypisovaním seba ľúbivých statusov na Facebooku by minister financií nemal strácať vzácny pracovný čas. Obzvlášť, keď v týchto časoch je práce vyše hlavy. Teda, malo by byť,“ dodáva Radovan Hrtús.



„Pán minister, ide vám karta. Z kresla ministra financií vypisujete stupídne statusy, takže Slovensko je na tom lepšie ako Švajčiarsko. Musíte sa veľmi nudiť na tom ministerstve, ale veď však euráče na účet prídu, des táto politika," pridáva sa Kamila Nováková.

„Veru, Igor, si jasným príkladom. Brutálne ti klesli preferencie za posledný rok a svoju prácu robíš stále rovnako. Rovnako naprd a bez sebareflexie,“ odkázala ministrovi financií Son Ka.

Toto je pekné, čo zdieľajte, ale vy nie ste hráč na píšťalke. Vy riadite štát a dôležité ministerstvo, svojou tvrdohlavosťou, ba ješitnosťou ste narobili veľa škody. Zbytočne vyhodené peniaze na celoplošné testovanie. Kedy sa konečne toto skončí?“ pýta sa Matoviča ďalšia diskutujúca Alena Nemcová.

Psychiater: V prípade Matoviča by sa odborníci veľmi ťažko zhodli na počte diagnóz
Igor Matovič sa stal kontroverzným v podstate odvtedy, ako sa dostal do povedomia verejnosti. Jeho „vyčíňania“ ako opozičného politika neprestali, ani keď je vo vlád a bol dokonca aj premiérom. Mnohí ho za to posielajú k... Čítať ďalej
18 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik