Explóziu bytovky v Považskej Bystrici spôsobila výbušnina. Podozrivý je zadržaný
27 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Výbuch v bytovom dome v Považskej Bystrici nastal pondelok (26. 4.). Našťastie nedošlo k žiadnym zraneniam ani k stratám na životoch, informuje Polícia SR - Trenčiansky kraj na Facebooku.

Explóziu spôsobila doposiaľ neidentifikovaná výbušnina. "V dôsledku výbuchu došlo k poškodeniu niekoľkých vstupných dverí bytov, boli porozbíjané sklené výplne na schodisku a poškodené ďalšie časti interiéru paneláku. Obyvatelia bytovky boli evakuovaní," informuje polícia na sociálnych sieťach.

Muž podozrivý v spojitosti s explóziou bol zadržaný vo večerných hodinách. Škody zatiaľ neboli vyčísliteľné. Nikto nebol zranený. "Policajti sú na mieste a vykonávajú všetky potrebné procesné úkony. Na miesto výbuchu sú privolaní aj experti z KEÚ," dodala polícia.



Šokujúce slová českého expremiéra a policajného exprezidenta po výbuchu v muničnom sklade (VIDEO)
„Vyšetrenie“ výbuchu v muničnom sklade pri moravskej obci Vrbětice neďaleko slovenských hraníc vyvolal doslova protiruskú hystériu. Že to ale nemuselo byť tak, ako sa nám to teraz snaží niekto nahovoriť svedčí aj video, ktoré na svojom profile... Čítať ďalej
24 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik