Nepríjemná správa od lekárov: Sisu Sklovskú čaká komplikovaná operácia!
26 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Najskôr podstúpila operáciu oboch bedrových kĺbov, nasledovala plastika chodidiel a tento rok dôležitá operácia čeľuste. 55-ročná stálica slovenskej opery Sisa Lelkes Sklovská však stále nemá všetko za sebou. Aby toho nebolo málo, musí ísť na operačný stôl opäť, informuje Nový Čas.

"Jak sme začali so zubami, tak potom sa to viezlo so mnou. Išla noha, museli mi operovať... sa mi prepadla klenba na nohe zase... No a takto sme išli postupne, postupne rôznymi operáciami," uviedla na úvod rozhovoru pre Nový Čas Sklovská.

Speváčku však čaká ešte jedna dôležitá operácia. "Ja už si pripadám ako kráľovná operácii, ale je to nevyhnutné. U mňa sú všetky operácie nevyhnutné," dodala s tým, že ide o dôležitú operáciu rúk.

Sisa si najskôr myslela, že má reumu kĺbov na rukách. Lekári jej však neskôr oznámili, že trpí dupuytrenovou kontraktúrou rúk. "Čo znamená, že mne sa sťahujú.. vidíš, krivá ruka. Ja už nedokážem vystrieť prsty vôbec. Tým pádom, tu z druhej strany na dlaniach mám také hrubé šľachovité veci, ktoré sa musia narezať, odstrániť, vybrať a vyrovnať mi tie prsty," spresnila. "Je to choroba starých Keltov," dodala s úsmevom na záver.

Výsmech a urážky pred divákmi! Sisa Sklovská si skočila do vlasov so Šebovou
V markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome to opäť vrelo! Tentokrát sa o zábavu postarala speváčka Sisa Lelkes Sklovská a herečka Zuzana Kubovčíková Šebová, ktoré sa dostali do konfliktu pre divákmi, píše Plus jeden deň. Čítať ďalej
17 | 04 | 2021 | Tibor Sipos