Kuciak? „Žiadny Kočner alebo Zsuzsová,“ tvrdí bloger. Nitky vedú ku Kiskovi a Nicholsonovi
26 | 04 | 2021 I Petra Demková

Na facebookovej stránke Realita Okolo Nás sa objavil komentár neznámeho autora. Tvrdí, že za vraždou Jána Kuciaka a jeho priateľky nie sú Kočner so Zsuzsovou ani žiadni Maďari. Podľa neho nitky vedú ku Kiskovi a k Nicholsonovi. Rolu zohral aj Lipšic – údajne ako „upratovačka“.


Informácie sú, samozrejme, neoverené a sú názorom autora príspevku.
Kuciak dostával informácie z Vojenského spravodajstva

„Treba si uvedomiť, že vo vyšetrovacom spise Kuciakovej vraždy sa uvádza, že Kuciak dostával informácie z Vojenského spravodajstva a ´natrafil´ na stopu rozsiahleho obchodu so zbraňami a drogami. Žiadny Kočner, ani Zsuzsová. Nezabudnite, že so zbraňami obchodoval Kiska načierno v Strednej Afrike, dodával zbrane (vraj ako poľovník) samopaly a pod. tamojšej proamerickej prevraťáckej opozícii,“ šokuje autor príspevku.

Odmietla som jeho perverzné návrhy, a teraz mi ide o život, hovorí Zsuzsová o Lipšicovi
Obvinená Alena Zsuzsová, ktorá pred časom zamestnávala esemeskami polovicu parlamentu, poslala otvorený list prezidentke Zuzane Čaputovej. Šokujúce je, že v ňom opisuje obavy o život. Ako dôvody svojich obáv uviedla špeciálneho prokurátora Lipšica,... Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Diana Zaťková


„Vtedy mu niekto zachránil riť tým, že poslal komando, aby podpálilo budovu, resp. policajnú búdu, kde ho zadržali Afričania a ušiel. Svedkovia, čo chceli o tom svedčiť, majú dodnes problém získať pas, bez ktorého nemôžu vycestovať na Slovensko,“ tvrdí autor.
Tandem Kiska – Nicholson

Následne autor tvrdí, že existuje fotka, ktorá dokazuje, že Kiska sa poznal s Nicholsonom odmlada. „Ešte stále si myslíme, že Kisku zvolili Slováci ´úplne náhodou?´ Ba niektorí trpáci z toho vinia dokonca Kotlebu,“ píše autor a pridáva smajlíky.

„Ešte stále si myslíte, že Kuciaka zabili nejakí maďarónski primitívi a babráci za pár šupov? Že Kiska sa ´úplne náhodou´ lyžoval v čase vraždy? Že ´úplne náhodou´ sa vrátil až o týždeň, aby alibi bolo dokonalé? Že týždeň monitoroval, akým smerom sa uberajú podozrenia? Že sa uisťoval, či ´zabrala´ Nicholsonova odbočka na taliansku mafiu? Že ´úplne náhodou´ Nicholson ihneď po vražde opustil Slovensko a zaviedol stopu svojimi vyhláseniami pozornosť na taliansku mafiu, ktorá má vraj dosah priamo na Úrad vlády SR, kde vtedy šéfoval R. Fico? Že úmyselne klamal, že Kuciak o tom pripravoval posledný článok?“ pridáva ďalšie „fakty“ autor.

Peter Tóth: "Kauzu Čistý deň zosnovala zločinecká skupina v zložení Pčolinský, Kollár, Lipšic a Jurika"
Kontroverzný novinár Peter Tóth alias Ďateľ prináša šokujúce informácie. Tvrdí, že celú kauzu Čistý deň, ktorú verejnosť vníma aj prostredníctvom filmu Sviňa, vymysleli a zosnovali ľudia okolo Daniela Lipšica, Vlamíra Pčolinského a Borisa Kollára.... Čítať ďalej
14 | 03 | 2021 | Petra Demková

Z dvojky je trojka – vraj do partie patrí aj Lipšic

„Pánu generálnemu prokurátorovi tieto otázky vôbec neprebehli mysľou? Ani nepočul vyhlásenia bývalých SISkárov, že vraždu objednal Haščák, že Nicholson je strelec a Lipšic ´upratovačka?´ Ešte stále nič? Že počítač Kuciaka a Kušnírovej bol plný dôverných informácií o osobách, o rodinách, záujmoch, deťoch, vzdelaní a z toho vyplývajúcich vzťahov rozbiehajúcich do ich okolia? Že vyšetrovateľ mal podozrenie, že Kuciak bol agent? Že tieto informácie zbieral ´pre niekoho´, kto sledoval aktérov obchodu so zbraňami a drogami? Že Kušnírová vôbec nebola náhodnou obeťou?“ vyslovuje domnienky neznámy bloger.
Otázky, otázky, otázky...

Následne kladie ďalšie otázky. „Nikomu nenapadlo, načo bol Kiska v Keni? V krajine pre Slovensko absolútne nezaujímavej, ale v ktorej prekvitá korupcia spojená s obrovským obchodom so zbraňami? Že jeho syn podniká so zbraňami v Čechách? Žiadal niekto od Kisku ´výstup´ z pracovnej cesty? Čo dohodol pre Slovensko? Načo tam bol? Aký prospech z jeho ciest malo Slovensko? A čo návšteva Sorosa v Amerike? Prezident malej krajinky spod Tatier ide na súkromné stretnutie s podobným hochštaplerom ´filantropom,´ ako je on sám? A vraj sa rozprávali o hrhovských cigánoch?“ smeje sa bloger.

Na záver položil už len niekoľko ďalších otázok: „Prečo nikto nekladie tieto otázky? Prečo ešte nesedí Kiska v base? Prečo Nicholson a Lipšic sú z obliga polície a polícia sa ani nepokúsila preveriť činnosť Kisku a Lipšica?“

A ešte sa pýta: „Prečo ministerstvo spravodlivosti riadi akurát Kiskova strana Za ľudí?“

Prepojenie Kisku na výbuch v Česku? Podmanický kladie otázky
Našou zemepisnou šírkou otriasa zistenie Čechov, že za výbuchom v muničnom sklade v obci Vrbětice v roku 2014 stáli ruskí agenti. Následné vyhostenie ruských diplomatov nie len z Česka, ale aj zo Slovenska určite nenechá Moskvu chladnou. No... Čítať ďalej
24 | 04 | 2021 | Diana Zaťková