Odmietla som jeho perverzné návrhy, a teraz mi ide o život, hovorí Zsuzsová o Lipšicovi
26 | 03 | 2021 I Diana Zaťková

Obvinená Alena Zsuzsová, ktorá pred časom zamestnávala esemeskami polovicu parlamentu, poslala otvorený list prezidentke Zuzane Čaputovej. Šokujúce je, že v ňom opisuje obavy o život. Ako dôvody svojich obáv uviedla špeciálneho prokurátora Lipšica, informuje portál 1pluska.sk.


Zsuzsová napísala hneď dva listy. Ten prvý je okrem Čaputovej a Žilinku venovaný už bývalej ministerke spravodlivosti Márii Kolíkovej. A vedeniu Zboru väzenskej a justičnej stráže (ZVJS).

„Počas pobytu v Ústave na výkon väzby (ÚVV) Prešov neboli nikdy porušené moje práva a nebolo mi ani ublížené žiadnym príslušníkom ZVJS,“ napísala Zsuzsová 7. februára. S tým, že v zariadení na východe Slovenska nikdy nemala obavy o svoj život. Píše tiež, že nikdy nemala žiaden dôvod na sťažnosť a kvalitná je podľa nej aj zdravotná starostlivosť.

V druhom liste, adresovanom okrem vyššie spomínaných osôb aj predsedovi parlamentu Borisovi Kollárovi, Zsuzsová už taká nadšená nie je. „Z dôvodu, že bol do funkcie špeciálneho prokurátora zvolený Lipšic, mám obavu o svoje zdravie a život, ako aj o zdravie a život mojich blízkych,“ napísala.

Sexuálny úchyl, Multitrtko či Psychopatovič. Publicista Murín si nedal servítku pred ústa
Publicista a spisovateľ Gustáv Murín sa v svojom najnovšom blogu naozaj rozšupol. Multitrtko, bábkoherečka, najväčší psychopat našej politickej scény či dvojvaječné zbohatlícke dvojičky. Takýmito menami počastoval našu politickú... Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Diana Zaťková


Podľa najznámejšej slovenskej volavky ju má špeciálny prokurátor nenávidieť. „Lipšic ma nenávidí preto, že mi naletel´ na Facebooku, že som jeho perverzné návrhy odmietla, a že sa to v rokoch 2013 a 2019 zverejnilo.“