Drucker: Jeden pozitívny odhalený v Bratislavskom kraji nás stojí 6 305 eur
21 | 04 | 2021 I Petra Demková

O neuveriteľnom plytvaní peňazí nás daňových poplatníkov informuje Tomáš Drucker. Až 6 305 eur nás včera stálo odhalenie jedného pozitívneho v Bratislavskom kraji. „Nezdá sa vám to absurdné?“ pýta sa bývalý minister zdravotníctva.


„Osobne poznám x zatvorených obchodov a reštaurácii, ktorým by takáto suma radikálne pomohla. Tisíce slobodných mamičiek alebo chudobných rodín, ktorí obracajú každé euro a nevedia sa domôcť pomoci od štátu. My tu namiesto toho už týždne nezmyselne plytváme peniazmi na jednu halucináciu jedného bývalého premiéra,“ ide rovno k veci Drucker.

Navrhuje aj niekoľko opatrení, ktoré by bolo treba urýchlene urobiť. „Potrebujeme sa vrátiť k trasovaniu kontaktov a ich rýchle ´stiahnutie z obehu´. Potrebujeme zrušiť nezmyselné permanentné plošné testovanie tam, kde už takmer žiadni pozitívni nie sú. Potrebujeme zrušiť nezmyselné dôchodcovské hodiny a pomôcť obchodníkom. Potrebujeme ministra financií, ktorý sa bude venovať financiám a ekonomickej pomoci, a nie svojim fantazmagóriám, ktorými už rok týra celú krajinu. Potrebujeme Slovensko postaviť na nohy a začať pracovať!“ uzatvára príspevok Drucker.

Igor Bukovský: Kovid-byro má oveľa temnejšie zákutia mysle a zlovestnejšie úmysly, než sme dokázali odhadnúť
„Informáciu sprostredkovanú médiám a verejnosti najskôr skomolia, potom akože opravia, ale v skutočnosti na svojej stránke nechajú chybnú verziu. Nepatrí nám za to všetko, čo v tejto krajine znášame, aby tie texty pre nás zostavovali gramotní... Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Robert Bačinský