Igor Bukovský: Kovid-byro má oveľa temnejšie zákutia mysle a zlovestnejšie úmysly, než sme dokázali odhadnúť
20 | 04 | 2021 I Robert Bačinský

„Informáciu sprostredkovanú médiám a verejnosti najskôr skomolia, potom akože opravia, ale v skutočnosti na svojej stránke nechajú chybnú verziu. Nepatrí nám za to všetko, čo v tejto krajine znášame, aby tie texty pre nás zostavovali gramotní ľudia, alebo ľudia, ktorí nie sú pod vplyvom omamných látok?“ pýta sa nahnevaný Bukovský.



Chaos a nevzdelanosť. Možno aj omamné látky

Chaos, nevzdelanosť a podozrenie na omamné látky, pod vplyvom ktorých úradníci ÚVZ vydávajú stále nové a nové vyhlášky, opäť zdvihli zo stoličky Igora Bukovského. Vo videu, v ktorom kritizuje diletantizmus zdravotníckej mašinérie pod vedením Mikasa, poukazuje v úvode na úplne nezrozumiteľne podané nariadenia, týkajúce sa prechodu štátnych hraníc.

Murín: "Že AstruZenecu už Únia nebude dovážať? Nebude, premenuje sa na Vaxzevria a tej Brusel nakúpi milióny!"
Celkom jednoduché. Ak po vakcinácii AstrouZenecou zaznamenávajú v mnohých štátoch vážne zdravotné až fatálne následky a nikto sa ňou už nechce dať očkovať, stačí málo. Oficiálne ju humanisticky a ohľaduplne prestaneme používať. Nahradíme ju... Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Ivan Brožík


Ide o skupinu osôb, ktoré sú buď zaočkované, prekonali Covid a dali sa zaočkovať, alebo osoby, ktoré prekonali ochorenie v období kratšom, ako 180 dní. Títo môžu vstúpiť na územie Slovenska bez testov a bez karantény. Tak znela správa zo štvrtka 15. apríla. Následne v piatok ÚVZ urobil revíziu a opravu. Ospravedlnili sa, ale že nakoniec aj tieto osoby budú musieť ísť do karantény a budú sa musieť testovať.
Nariadenie? 11 strán textu, ktorému nikto nerozumie

Absurdita však pokračuje ďalej, pretože ešte aj 19. apríla oficiálna stránka ÚVZ uvádza svoje pôvodné, v skutočnosti už upravené a tak neplatné nariadenie. Ak sa cestovania chtivý občan chce dopracovať k nejakej platnej úprave, je povinný si všimnúť text hneď v hlavičke oficiálne stránky ÚVZ: „Uvedené informácie neslúžia ako záväzná interpretácia platnej legislatívy. V prípade rozporu platí výlučne znenie príslušnej vyhlášky, ktorá bola zverejnená vo vestníku vlády.“ A tam na vás čaká ďalšia dávka úplne nezrozumiteľných informácií.

„Jedenásť strán textu, ktorému normálny človek nemôže rozumieť. Ktorému nerozumie evidentne ani úradnícke osadníctvo ÚVZ, pretože informáciu sprostredkovanú médiám a verejnosti najskôr skomolia, potom akože opravia, ale v skutočnosti na svojej stránke nechajú chybnú verziu. Nepatrí nám za to všetko, čo v tejto krajine znášame, aby tie texty pre nás zostavovali gramotní ľudia, alebo ľudia, ktorí nie sú pod vplyvom omamných látok? Ako môžeme potom my cítiť nejakú lojalitu, nejakú úctu, nejakú ochotu podriadiť sa tomu, keď toto kovid-byro, tento politicko-mediálny aparát ani po štrnástich mesiacoch nebol schopný sa naučiť, ako má s nami komunikovať?“ kladie si otázku rozhorčený Bukovský.
Testy sú absolútne nespoľahlivé

Ďalšou témou, ktorú známy lekár svojsky skritizoval, bola téma testov. Igor Bukovský na rozdiel od negramotných úradníkov na ÚVZ veľmi jednoducho a zrozumiteľne opisuje obludnosť konania zodpovedných. Pomohol si príkladom z Hradeckého kraja v Čechách z 15. apríla, kde po pretestovaní 20000 žiakov bolo iba desať pozitívnych. Po kontrolnom teste PCR testami nakoniec všetci vyšli dokonca ako negatívni.

Kardiochirurg Fischer: "V politike mnohí ešte „neasistovali“, ale už „operujú“. Tomu zodpovedajú aj ich výsledky"
Viliam Fischer sa na Facebooku pustil do úvahy, akí ľudia dnes zastávajú vysoké posty. Myslí si, že na najvyššie životné piedestály by mali byť nominovaní len ľudia, ktorí svojimi schopnosťami, talentom, vedomosťami, sa postupne vypracovali, cez... Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Petra Demková


Reakcia zo strany župana a politikov? „Netešia sa z toho, že situácia je takáto dobrá a že školy nie sú ohniskom šírenia nákazy Covid-19? pýta sa lekár. „Nie, oni sa netešia, oni nepovedia, že tie školy sú vlastne bezpečné. Oni hovoria, že my asi nemáme dobré testy. Úradníci, ktorí dostanú výsledky testov, kde z 20000 testov je výsledok nula, povedia, že tie testy nemôžu byť dosť dobré. Potrebujeme lepšie, citlivejšie. Ako je možné, že nám ten Covid mizne?“ nechápavo krúti hlavou Bukovský a ťažko hľadá slová.

Na testy, ktoré nám boli prezentované ako atómová bomba alebo II. SNP, má Igor Bukovský svoj názor. Ten je však v súlade s vedeckými štúdiami a názormi popredných svetových odborníkov. „Ani antigénový, ani PCR test nie je diagnostický a nie je stopercentne spoľahlivý. Testujeme bezpríznakových ľudí,“ zdôrazňuje lekár a hovorí, že tomu aj zodpovedajú výsledky testovania.
Zamyslenie na záver

V závere svojho videa pripojil aj čosi ako úvahu na zamyslenie. „Prekonanie infekcie vytvára imunitu, ktorá je vedecky potvrdená. Je to imunita, ktorá je širokospektrálnejšia. Nechcem tým povedať neočkujte sa, chcem len povedať aby sme boli veľmi obozretní s tým, čo tvrdíme ľuďom a vydávame im za pravdu, ktorú zredukujete do takého brutálne vulgárneho hesla, že vakcína je sloboda, o ktorom sa nakoniec ukáže, že je to podvod spáchaný na ľuďoch, pretože ľudia ktorí sa dali zaočkovať s predstavou, že keď splnia takýto nárok nášho covid-byra, tak sa ich život začne vracať do normálu.

Ukazuje sa však, že kovid-byro má oveľa temnejšie zákutia mysle, než sme dokázali odhadnúť. Ukazuje sa, že má oveľa zlovestnejšie úmysly, než iba chrániť naše zdravie. Ako sa proti tomu brániť? Potrebujeme študovať, premýšľať, potrebujeme rozumieť a byť pripravení správne a zodpovedne konať, keď budeme môcť verejne prejaviť spoločne svoj názor a postoj,“ nabáda nás MUDr. Igor Bukovský.

Dr. Bukovský: Kanadská inštitúcia varuje pred nosením rúšok a respirátorov. Naša vláda ignoruje fakty!
„Ak má dieťa mať na tvári 5-8 hodín rúško ...deti v tých rúškach budú mať nakoncentrované všelijaké kvasinky, mikroskopické huby a baktérie. Nehovoriac o psychickom strese, ktorý je s tým spojený,“ upozorňuje Bukovský. Lekár tým, čo rozhodujú,... Čítať ďalej
19 | 04 | 2021 | Robert Bačinský