Pročko opäť prestrelil. Skritizoval kvety pre Baťovú, ľudia mu to vrátili ako bumerang
19 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovná vojna Igora Matoviča proti riaditeľke ŠÚKL Zuzane Baťovej mala nečakanú dohru. Ľudia ju zaplavili kvetmi. Jožo Pročko to ale vidí ináč a v statuse na sociálnej sieti napísal, že to bola „milá progresívna ľudská inscenácia“.


Jožo Pročko je známy slovenský zabávač a rovnako tak sa prejavuje aj v niektorých svojich statusoch na sociálnej sieti. Ako člen OĽaNO si, prirodzene, chráni svojho šéfa Igora Matoviča, za ktorého sa postavil aj teraz pri jeho spore so Zuzanou Baťovou, riaditeľkou Štátneho ústavu na kontrolu liečiv.
Kvety pre pani riaditeľku ŠÚKL priviezlo jedno auto

Baťovej po tlačovej besede, na ktorej ju Matovič nielen ponížil, ale doslova takmer zadupal pod čiernu zem, ľudia nanosili hromadu kvetov na znak solidarity s ňou. Prirodzene, Pročko mal na celú vec úplne iný uhol pohľadu. „Kvety pre pani riaditeľku ŠÚKL priviezlo jedno auto, z ktorého ho porozdávali ľudom, ktorí sa rozhodli darovať kvety pre pani Baťovú. Novinárov nezvážali, tých len niekto dopredu informoval o láske, ktorú idú bežní občania prejaviť štátnej úradníčke. Milá progresívna ľudská inscenácia,“ napísal v statuse na sociálnej sieti zabávač Pročko.

A aby svoje slová ešte dupľoval, pod status do komentára sám pre seba napísal: „Napísal som názor na organizovanú akciu, ktorá mala krásnu réžiu, dramaturgiu a aj produkcia, bola skvelá. To, čo tu predvádzajú priaznivci Progresívneho Slovenska (urážky, vulgarizmy, dehonestácia) je úplne identické s priaznivcami ĽSNS. Prosím skúste komentovať a písať príspevky ako ľudia DAKUJEM.“


Mám ti ukázať tých 24 objednávok a faktúry na jednotlivé mená?

A dočkal sa veruže aj odpovede. Ľudia ho veru vôbec nešetrili. „Novinári sú idioti slovenskí vedci sú neschopní za všetko môžu progresívni liberáli.....kde sme túto rétoriku už len počuli. Koľko dní kým padne spojenie americká ambasáda a Soros?“ napísal mu Lukáš Dúbravec. „Žiadna produkcia, mám ti ukázať tých 24 objednávok a faktúry na jednotlivé mená? Radšej keby ch.j Matovič ukázal všetky podvodná objednávky testov a zmluvu s Rusmi,“ rypol si Peter Velits do Pročka.

„Ono pre vás všetci sú zlí. Od prezidentky až po tisíc rokov mŕtveho Džingischána .... len pán Matovič je dobrý, čo dobrý NAJLEPŠÍ! Je to predsa naša spása. Sambara-mabara, avada kedabra nech žije naveky. PS : možno by bolo treba porozmýšľať o nejakom novom návrhu trestného zákona tak, aby ste mohli pani Baťovú napríklad upáliť na hranici a môžete zasa kľudne spávať,“ použil „pročkovský“ humor Samuel Šesták. „Skôr strana OĽaNO je taká ĽSNS, Matovič neohrozený vodca strany a zamestnanci na dobu určitú mu skáču šípky do riti ako napríklad Jožko Pročko,“ vrátil známemu zabávačovi úder Peter Bilka.

Pročko blúzni: Matovič je človek plný empatie, cti, morálky, je štátnik a veľký bojovník proti korupcii
„Sú len tri dôvody, prečo mu ľudia ako vy držia chrbát za každých okolností. Alebo ste odkázaní na peniaze z poslaneckého platu, alebo ste celoživotní riťolezi a máte to jednoducho v krvi. Alebo posledná možnosť, ušli ste z rovnakého ústavu ako váš... Čítať ďalej
30 | 03 | 2021 | Petra Demková