Pročko blúzni: Matovič je človek plný empatie, cti, morálky, je štátnik a veľký bojovník proti korupcii
30 | 03 | 2021 I Petra Demková

„Sú len tri dôvody, prečo mu ľudia ako vy držia chrbát za každých okolností. Alebo ste odkázaní na peniaze z poslaneckého platu, alebo ste celoživotní riťolezi a máte to jednoducho v krvi. Alebo posledná možnosť, ušli ste z rovnakého ústavu ako váš mesiáš,“ odpovedal Pročkovi na jeho ódu Ľuboš.



Žartuje alebo potrebuje liečbu?

Niekedy je ťažké určiť, či sa Jožo Pročko ešte stále snaží vtipkovať, ako keď zabával ľudí z televíznych obrazoviek alebo potrebuje liečbu. Chválospev, ktorý napísal na svojho šéfa na Facebooku, po jeho odstúpení z funkcie premiéra, si každopádne zasluhuje pozornosť. A pozornosti sa mu veru dostalo aj od verejnosti.

Pročko: Prezidentka pomáha Pellegrinimu a Progresívnemu Slovensku. A za Covid-19 môžu ľudia
Slovenské nemocnice sú preplnené pacientami s COVID-19 a denne na túto pandémiu umiera takmer stovka ľudí. Napriek tomu si aj poslanec a bývalý zabávač myslí, že za túto hroznu bilanciu nie je vinná vláda, ale najmä ľudia. Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Všetci, ktorí poznajú Igora Matoviča vedia, že je to človek plný empatie, cti, morálky a že je to veľký bojovník v boji proti korupcii. Dnes Igor Matovič ukázal, že nie je len výborný politik, ale aj štátnik, ktorého srdce bije pre Slovensko,“ napísal Jožo Pročko na sociálnu sieť v nedeľu po tlačovej besede, na ktorej premiér oznámil, že sa vzdá funkcie.
Ušli z rovnakého ústavu?

A ľudí, komentujúcich, toto jeho vyjadrenie nenechalo chladnými. Ťažko hľadať vôbec komentár pod príspevkom, ktorý by podporil výrok zabávača. Za to o komentáre, kde mu ľudia nadávajú, núdza nie je.

Jeden za všetky: „Ak je Matovič štátnik, tak ja som intergalaktický kozmonaut z budúcnosti. Sú len tri dôvody, prečo mu ľudia ako vy držia chrbát za každých okolností. Alebo ste odkázaní na peniaze z poslaneckého platu alebo ste celoživotní riťolezi a máte to jednoducho v krvi. Alebo posledná možnosť, ušli ste z rovnakého ústavu ako váš mesiáš. Vyjadrujete mu podporu ako poslušní psíci, zatvárate oči aj uši pred jeho neschopnosťou, aroganciou a hlúposťou a tvárite sa pri tom ako najväčší demokrati a ochrancovia spravodlivosti. A pritom ste len obyčajné hračky v rukách prvotriedneho blázna,“ odpovedal Pročkovi istý Ľuboš.

Pročko má jasno: Za všetko môžu občania... a prezidentka
Zabávač Jožo Pročko má jasno v tom, kto môže za zlú situáciu na Slovensku v súvislosti s Covidom. Za všetko môžu občania. Kritiku vyslovil aj voči prezidentke. Igor Matovič naopak, robí podľa neho všetko dobre. Čítať ďalej
28 | 02 | 2021 | Petra Demková