Výsmech a urážky pred divákmi! Sisa Sklovská si skočila do vlasov so Šebovou
17 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

V markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome to opäť vrelo! Tentokrát sa o zábavu postarala speváčka Sisa Lelkes Sklovská a herečka Zuzana Kubovčíková Šebová, ktoré sa dostali do konfliktu pre divákmi, píše Plus jeden deň.


Jedným z účinkujúcich je aj komik Fero Joke, ktorý v najbližšej epizóde stvárni speváčku Sisu Sklovskú. Tá mu dokonca dala rady, ako samú seba stvárniť čo najdôveryhodnejšie. „Musíš sa pekne usmievať, musí z teba sršať energia, mať radosť z toho, čo robíš, nemôžeš myslieť na každý krok alebo na každý tón, musíš byť absolútne uvoľnený a jednoducho žúrka. Ten text písal Daniel Hevier a to nie je zábava,” radila mu.

Keď Fero svoju "premenu" dokončil a nasledovala reakcia poroty, jedna z porotcov, herečka a komička Zuzana Šebová, si pred ústa servítky nebrala a Sklovskú pred všetkými zhodila. „Ja som osobne nevedela, že Sisa Sklovská má nejakú svoju vlastnú pieseň. Teraz už chápem, prečo má len jednu… Sú interpreti, ktorí majú sto piesní a nič a takí, čo majú jednu a tiež nič,” nešetrila ju komička a všetci ostali zaskočení. Na to zareagovala aj urazená Sklovská.

Sisa Sklovská a jej zaujímavá diéta: "Ono to funguje," nešetrí chválou
Sise Sklovskej (55) by mohli závidieť postavu mnohé päťdesiatničky. Avšak nie je to len tak, speváčka dodržiava prísny jedálniček a teraz sa navyše rozhodla pre diétu, píše Nový Čas. Čítať ďalej
11 | 02 | 2021 | Timotej Dudka


„Som najmä divadelná speváčka, to znamená, že som muzikálová a operná diva, tak ma všetci volajú, to som ja nevymyslela a okrem toho som multižánrová speváčka. To znamená, že čo sa týka popu, nepasujem sa za popovú speváčku. Mám kopu hitov, ktoré som nahrala, ktoré sú moje pôvodné. A keby som sa ja osobne pasovala do toho, že chcem byť popová speváčka, tak sa o to postarám. Mala by som okolo seba fantastických ľudí, ktorí by to z marketingovej stránky, samozrejme, vedeli rozbehnúť. No vôbec sa o to vôbec. Venujem sa  hlavne divadlu a mojim pôvodným muzikálom. Venujem sa mojej koncertnej profesii, ktorú robím a som aj profesorka na akadémii. Nepasujem sa za popovú speváčku. To znamená, že ak Zuzka Šebová nevie o tom, že robím nejaké pesničky, tak za to ja nemôžem. Asi nepozná štýl mojej profesie a nemá ani poňatie, čo vlastne robím," zareagovala speváčka.

Nešťastie speváčky Petry Janů (68): Skok z okna, umelý spánok a smrť!
Strašné nešťastie v rodine Petry Janů (68). Jej strýko († 78) zomrel na covid, teta (76) kvôli nemu leží v umelom spánku a ich syn, ktorý si vyčítal, že rodičov nakazil, kvôli tomu skočil v nemocnici z okna, informuje portál... Čítať ďalej
10 | 04 | 2021 | Tibor Sipos