Táto diletantská vláda tu nesmie zostať, inak zničí Slovensko, vyzýva Slovákov Draxler
15 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Médiá dnes najviac riešia Igora Matoviča a jeho klamstvo ohľadom vakcíny Sputnik V, no exminister školstva Juraj Draxler si všíma aj iné „dôležité“ mená. Poslanca za OĽaNO Györgya Gyimesiho a bývalého štátneho tajomníka zo strany Za ľudí Vladimíra Ledeckého.


Exminister za Smer-SD Juraj Draxler nikdy nechodil ďaleko za kritikou súčasnej vlády a koaličných poslancov. Dnes si vo svojom statuse na sociálnej sieti doslova chutnal až trojicu mužov, ktorí sa dostali do jeho kritického oka – Matoviča, Gyimesiho a Ledeckého.
Okrem pravidelného klamára Matoviča tu máme aj ďalšie závažné veci

„Médiá dnes riešia to, že Matovič úplne bezočivo klamal o dôvodoch, pre ktoré chce ruská strana naspäť svoje vakcíny. Nebolo to pre spôsob testovania. To by za každých iných okolností bola závažná informácia, ale Matovič klame tak často a prirodzene, že týmto naozaj v podstate ani nevyčnieva,“ píše v úvode Draxler a dodáva, že sú tu oveľa závažnejšie veci. „Vychádza najavo čoraz viac zaujímavých informácií o jednom z jeho najbližších spolupracovníkov, poslancovi Gyimesim. Ten je napojený na kruhy, ktoré hlásajú obnovu Maďarska v hraniciach pred rokom 1920,“ uvádza exminister na margo Matovičovho poslanca z OĽaNO Györgya Gyimesiho.



Ušlo sa však aj zoskupeniu okolo predsedníčky Veroniky Remišovej. „Malá strana Za ľudí ďalej kráča k rozpadu, ich bývalý štátny tajomník Ledecký, ktorý sa rozkmotril s Remišovou, dnes skritizoval aj výber svojho nástupcu a pohrozil, že prípadne nebude hlasovať za dôveru vláde. Čo je vlastne pozitívna správa, ale celkovo to ilustruje, aké vzťahy tam vnútri sú – otrasné. V tak kľúčovom okamihu, keď sa tu rozhoduje o Pláne obnovy, keď sa stále boríme s pandémiou, atď,“ hodnotí Draxler a nabáda každého, kto má vo svojom okolí niekoho, kto ešte tejto vláde verí, že ho treba presviedčať, že tu táto diletantská vláda nesmie ostať, inak zničí Slovensko.

Draxler o Matovičovi: Psychopat len znovu potvrdil, že je psychopat. Obyčajný srab je to, dodal Baťo
Igor Matovič síce nútene prešiel z postu premiéra na post ministra financií, lenže asi zabudol na to, že už má iné povinnosti ako viesť tlačovky o opatreniach proti koronavírusu či iných veciach, ktoré spadajú do kompetencie riadenia predsedu... Čítať ďalej
14 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik