MUDr. Peter Visolajský: Je jasné, že maďarské úrady schvália používanie Sputnika V
13 | 04 | 2021 I Petra Demková

MUDr. Peter Visolajský zaujal na Facebooku postoj k reakcii ŠÚKL na ruskú vakcínu. Prekvapil: „Náš ŠÚKL nevie, zo svojej podstaty nemôže a nakoniec ani nedá schválenie pre používanie doteraz neregistrovanej vakcíny Sputnik V.“ Je preto zaujímavé, že ŠÚKL jednoznačný postoj zaujal.


Peter Visolajský je bývalý člen permanentného štábu, ktorý na svetlo sveta vytiahol, že na krízovom štábe sa koalícia hodiny zvykla hádať o svojich politických témach. Teraz zaujal na facebookovom profile postoj k reakcii ŠÚKL na ruskú vakcínu. Naznačil, že ŠÚKL vlastne o tejto veci ani nedokáže rozhodovať. Je preto zaujímavé, že ŠÚKL jednoznačný postoj zaujal.

Nitrianski zdravotníci boli prezentovaní ako hrdinovia, teraz im idú znížiť výplatu, tvrdí Visolajský
Nitra bola jedným z najzasiahnutejších miest vírusom COVID-19. Nitrianska nemocnica bola preplnená a zomrelo aj niekoľko zdravotníkov. Čítať ďalej
04 | 04 | 2021 | Gabriel Matta


„Začem bukvy? Vsjo jasno!“ začal príspevok známy nitriansky lekár. „Tak, ako sme všetci dopredu vedeli, že náš ŠÚKL nevie, zo svojej podstaty nemôže a nakoniec ani nedá schválenie pre používanie doteraz neregistrovanej vakcíny Sputnik V, tak je dnes dopredu rovnako jasné, že maďarské úrady po telefonátoch pána Orbána  ´schválenie´ na použitie Sputnika V dajú,“ prekvapuje Visolajský.

Upozorňuje však, že pečiatka maďarských úradov nie je rovnaká ako schválenie Európskou liekovou agentúrou. „Začem bukvy? Vsjo jasno! Moja jediná otázka je: Prečo sa Sputnik V už tri týždne, čo ho na Slovensku máme, nepodáva tým, čo sa tejto vakcíny dožadujú a sú ochotní vedome podstúpiť riziko užitia neregistrovanej vakcíny? Teda na čo je celé toto divadlo?“ uzatvára príspevok Visolajský.

Visolajský zúri: Nemáme na nadčasy sestier ale na vládny špeciál pre jedného pacienta, to áno!
Predseda Lekárskeho odborového združenia Peter Visolajský sa vo svojom najnovšom príspevku na sociálnej sieti pýta vlády a hlavne ministerstva zdravotníctva: Nie je nám tu na Slovensku ani trochu trápne? Visolajský sa zamýšľa nad absurdnosťou... Čítať ďalej
08 | 03 | 2021 | Diana Zaťková