Poďakujme sa našej vláde za to, že nám predĺžila trápenie na ceste k bezpečnému životu
09 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

"Nezodpovednosťou úradníkov Ministerstva zdravotníctva SR sme prišli o státisíce vakcín. Reakcia bola tradičná - my nič. Pod tlakom médií a verejnej mienky nakoniec rezort kapituloval a chybu priznal. ...Ale s dôvetkom, že nič zásadné sa nestalo. Že vakcíny prídu na Slovensko v inom termíne." Píše Pavol Slota.


"Treba k tomu komentár? Nič sa nestalo? Naozaj?" Pýta sa zo statusu na sociálnej sieti verejnosti Pavol Slota.

Reprofoto FB (@Pavol Slota)

Hodnota ľudského života je nula

"No pre túto novú slušnú politickú kultúru sa naozaj nestalo nič. A viete prečo? Pre nich ľudský život a ani zdravie národa nemá žiadnu cenu."
Nebude čím očkovať

"No a tak dnes stojí naša krajina pred momentom, kedy veľkokapacitné očkovacie centrá nebudú mať s čím očkovať. Nestačí, že systém prihlasovania na očkovanie sa štátu kompletne vymkol z rúk. Naša krajina nebude mať ani dostatok vakcín.

Slota: Bez hanby a vďaka médiám za pár hodín zmietli zo stola kauzu odmien pre "našich" úradníkov
"Štatistiky priemernej mzdy na Slovensku hovoria, že Slovák, aby zarobil sumu 23 428 euro, musí poctivo pracovať viac ako jeden kalendárny rok. Ak si však nájdete teplé miestečko pri stoličke novopečeného premiéra, tak sa vám môže pošťastiť, že... Čítať ďalej
07 | 04 | 2021 | Ivan Brožík

Amaterizmus a sabotáž

"A do tohto amaterizmu, či skôr trápenia vlády, smutne zapadá aktuálna informácia, že Slovensko, porušilo kontrakt na dodávku vakcín Sputnik V. Pre nás všetkých to v preklade znamená, že vláda musí s hanbou pred celým svetom zásielku očkovacej látky vrátiť."

"...naša cesta k bezpečnému životu sa tak predĺži a jej koniec je v nedohľadne." Píše v statuse na sociálnej sieti Pavol Slota. A stojí za to pozrieť si aj prvé komentáre pod ním:
My sme nič

"Pre politikov sme nic, nás potrebuju iba pred voľbami, smutne a co sa tyka vakciny, jasne nemozeme sa ockovat, ved treba najprv minut nakupene spajdlicky ?"
Keď sme boli malí...

"Pali takisto ty aj ja veru keď sme boli krpci, sme boli sa očkovať práve iba rus. vakcinami."
Klamú nás

"Ako je známe, drvivá väčšina štatistík slúži na klamanie..."

(Medzititulky red. HD.)

"Ľudské aj odborné dno, osobné animozity, nezáujem o občanov," popisuje súčasnú koalíciu Pavol Slota
"Tak ako v minulosti prišiel Igor Matovič s návrhom na rozdeľovanie financií z fondu obnovy podľa preferencií získaných vo voľbách, dnes opäť ukázal ako chápe rovnováhu moci a riešenie kríz," píše Pavol Slota. Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Ivan Brožík