"Každým dňom zase prebúravame nové dno," píše dátový analytik Richard Kollár a hlási sa k ratlíkom
09 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

"Každým dňom zase prebúravame nové dno. Chápem, že voličský rybník v istej časti politického spektra je veľký. Ale kto by volil Harabina či Danka do parlamentu? Kto by ho chcel mať na stoličke ministra financií?" pýta sa Richard Kollár.




Reprofoto FB (@Richard Kollar)

"Je suis ratlík"

"Áno, ako kuvik sa aj ja hlásim k ratlíkom. Verím, že ŠUKL a aj laboratória SAV urobili všetko preto, aby posúdili skúmanú vakcínu čo najlepšie a najzodpovednejšie." Píše Kollár.
Potrebujeme čo najviac vakcín

"Spolu s vedcami v iniciatíve Veda pomáha - COVID-19 už vo verejnom vyhlásení povedali dávnejšie: budeme veľmi radi, keď bude na Slovensku dostupných čo najviac oficiálne schválených vakcín. Pretože je potrebné pre celú našu spoločnosť zaočkovať čo najviac našich obyvateľov."

Richard Kollar: Nevieme! - všetko o dezorganizácii boja proti pandémii
19 | 02 | 2021 | sefredaktor

Nutná certifikácia

"Preto veríme, že sa čo najviac vakcín podarí čo najskôr certifikovať na európskej úrovni. A následne sa nám ich podarí doviezť na Slovensko v čo najväčšom počte. A podarí sa nám presvedčiť čo najviac ľudí, aby sa zaočkovali."

"A týka sa to, samozrejme, aj vakcín z Ruska a Číny. Uvítal by som, ak by požiadali o registráciu v EÚ čo najskôr a predložili všetky potrebné materiály ako už schválené vakcíny pred nimi."
Vyjadrenia momentálneho ministra sú nemiestne

"Dnešné vyjadrenia momentálneho ministra financií považujem za absolútne nemiestne.  A jeho útoky na slovenskú vedu a odborníkov považujem za osobný útok na mňa."

"Vítam to, že sa takto nepriamo vyjadril aj nový minister zdravotníctva, ktorý preukazuje, že na servilnosť nie je zvyknutý, a aj hlavný hygienik Ján Mikas." Končí svoj status na sociálnej sieti analytik a matematik Richard Kollár.

(Medzititulky red. HD.)

Matematik Kollár: „Aby sme už dopekla nemuseli toľko zbytočne všetci klamať, že robíme niečo iné ako robíme“
„Myslel som, že uvažujeme o čiastočnom sprísnení, keď je tá príležitosť. Aby sme napríklad mohli čo najskôr v zlepšenej situácii otvoriť takmer všetky základné a stredné školy, aby sme mohli otvoriť služby, ktoré už nevyhnutne potrebujeme a ktoré... Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Robert Bačinský