Martin Jakubec: Na Ukrajine bude vojna. Postihne aj Slovensko a zodpovednosť bude niesť táto vláda
05 | 04 | 2021 I Petra Demková

Martin Jakubec sa na sociálnej sieti nedáva do roly zabávača. Jeho najnovší príspevok je na vážnu tému. Obáva sa, že sa zopakuje história, kedy naši spojenci, USA, zbombardovali Bratislavu. Tentokrát naši spojenci chystajú podľa neho vojnu na Ukrajine a aj tento konflikt nás, podľa bývalého kandidáta na prezidenta SR, postihne. Vinní budú Naď aj Čaputová.   


„Neviem či si Slováci uvedomujú, čo sa tu deje. Včera sme si pripomenuli oslobodenie Bratislavy od bombardovania. Presne o 10:12 dopadli na Bratislavu prvé americké bomby, o pár minút na to ďalšie a potom ďalšie,“ začína svoj príspevok na sociálnej sieti kandidát na prezidenta, Martin Jakubec, veľmi vážne.

Kyjev priznal, že sa s NATO spoločne pripravuje na vojnu o Krym (VIDEO)
Cvičenie NATO Defender Europe 2021 sú potrebné na precvičovanie vojny s Ruskom, uviedol zástupca Ukrajiny v trilaterálnej kontaktnej skupine pre Donbas Oleksij Arestovič, píše ruská spravodajská agentúra RIA. Čítať ďalej
04 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič


„Električky prestali premávať, Bratislava sa zrazu ocitla bez vody, elektriny aj plynu, niekde v pozadí sa ozývali ohlušujúce výbuchy z horiacej Apolky. Pribúdalo zranených, nezvestných aj mŕtvych. Spojené štáty bombardovali hlavné mesto Slovenska. Na hlavné mesto Slovensko zhodili v priebehu 10 minút presne 369 ton bômb. V podstate zničili takmer celú Apolku. Presne tak, ako plánovali,“ pripomína zabávač smutnú históriu.

Jakubec k svojmu príspevku pripojil aj fotografiu, na ktorej je vidieť na vlakoch naložené rakety. „Symbolika sa na deň opakuje. Táto fotografia je z dvoch dní dozadu, čo prechádza Slovenskom tranzitom na pripravovaný vojenský útok na Ukrajine. Onedlho vypukne 3 svetová vojna,“ šokuje zabávač.

„Slovensko opäť povoľuje presun vojenskej techniky, tankov a tento krát aj bômb. Viď foto. Minister Naď, vláda SR a Čaputová prisluhovači podporili vojenský tranzit pre spojencov ktorí zahajujú vojenský útok. Americké vojská a poľská armáda smeruje už na Ukrajinu. Vojna postihne aj Slovensko, začo bude niesť zodpovednosť táto vláda. #VojnaSaBlizi,“ pripojil Martin Jakubec aj hešteg.

Fico si uctil oslobodenie Bratislavy Červenou armádou: Zachránil pamätnú tabuľu, ktorú vyhodili
04 | 04 | 2021 | Ivan Čeredejev