Odmietame Boha, ale pokorne prijímame obmedzenia slobody od ľudí? čuduje sa Bukovský
03 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

Igor Bukovský, ktorého meno rezonuje v médiách čoraz častejšie, sa v jednom zo svojich posledných videí zamyslel nad tým, ako sme dovolili politikom, aby z nás spravili otrokov, ich často chybných rozhodnutí a  nariadení, aby nám už rok takto ťažili životy a oberali nás o naše ľudské práva. 


"Prežívame dni, ktoré nám majú pripomenúť, že naša námaha, naše trápenie, bolesti aj smrť nie sú jediným zmyslom našej existencie. Pripomíname si odkaz od stvoriteľa a darcu života, že on má moc aj nad smrťou. Pozýva nás do vzťahu, ktorý je založený na vzájomnej úcte a rešpekte. Napriek tomu sa ho bojíme spôsobom, ktorý nám škodí. Hneváme sa ne neho, dokonca ho odmietame či vysmievame na každom kroku," začal svoje prejav Bukovský s tým, že už je tomu rok, odkedy nám pandémia koronavírusu a vládne nariadenia proti jej šíreniu strpčujú životy.

"Súčasne je to už rok, čo nám cudzí, volení aj nevolení, verejne známi aj úplne neznámi ľudia zasahujú do života takým spôsobom, ktorý je nad rámec všetkého, čo sme doteraz poznali. Obrali nás o ľudskú slobodu aj dôstojnosť. Obrali nás o výsledky nášho dlhoročného snaženia a námahy. Obrali nás o životnú úroveň, o vzdelanie, mnohé medziľudské vzťahy aj lepšiu budúcnosť pre deti a mladých ľudí. Obrali nás o práva aj osobnú zodpovednosť a my sme to tak pokorne prijali," povzdychol si odborník.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/04/01/podvod-s-testami-odhaleny-neexistuje-ziadna-pandemia/

Bukovský si je vedomý toho, že spočiatku to bol strach z novej neznámej choroby, vírusu, ktorý bol príčinou toho, že sme tak ochotne prijali a dodržiavali vládne nariadenia. Ako príklad uviedol odovzdanie kontroly nad našim životom iným, keď si sadneme do lietadla alebo ľahneme na operačný stôl. V čom je to to teraz iné?

"Pilot či chirurg, alebo hocikto, kto dočasne prevezme kontrolu nad naším životom - to sú ľudia, ktorí sú celý život trénovaní a kontrolovaní. Študujú, pracujú, praxujú, neustále zdokonaľujú svoje zručnosti aj skúsenosť a poznanie a sú pod dohľadom iných expertov, a keď urobia chybu, zvyčajne za ňu nesú priamu osobnú zodpovednosť. Ako sú však pripravovaní politici? Aký majú títo ľudia morálny a odborný kredit, že sme im dovolili, aby mohli rozhodovať a takých dôležitých veciach aj úplných detailoch našich životov, že ešte pred rokom by to bolo úplne nepredstaviteľné?" Pýta sa vo svojom videu Bukovský, ktorý poukázal na to, že súčasní politici sa zhodou okolností ocitli pri novej chorobe vo "svetle reflektorov".

Vladimír Krčméry sa nehlási k Slovensku a myslí si, že Slováci sú hlúpi
02 | 04 | 2021 | Gabriel Matta


"Odmietame od Boha - stvoriteľa a darcu života - nielen desatoro, ale akýkoľvek morálny nárok a požiadavky, lebo je to vraj obmedzenie ľudskej slobody, ale pokorne prijímame absolútne neprimerané zásahy a obmedzenia slobody od ľudí?" Poukazuje Bukovský. Dodáva, že sme dobrovoľne dovolili iným ľudom, aby z nás behom pár týždňov urobili svojimi chaotickými nariadeniami "otrokov svojho zbabelého srdca". "Nechceme počuť božiu prosbu: nebudeš mať iných Bohov, ale z rúška na tvári, a testovania, sme urobili zlaté teľa, ktoré má byť zárukou nášho zdravia? Nie je!" Nešetrí kritikou odborník Igor Bukovský.



Igor Bukovský: Lockdown je nástroj zúfalcov a núdzový stav je len prejav zbabelosti!
Igor Bukovský, ktorého meno rezonuje v médiách čoraz častejšie, sa v jednom zo svojich videí posťažoval na lockdown. Podľa neho ide o "nezmysel". Politikov totiž riadia štát bez ohľadu na dopady, ktoré ich rozhodnutia spôsobujú. Čítať ďalej
01 | 03 | 2021 | Timotej Dudka