Koaličník Linhart odkazuje ministrovi Mičovskému: Si hlúpy Janko, choď radšej objímať stromy!
03 | 04 | 2021 I editor01hd
Koaličník Patrick Linhart, poslanec Sme rodina, má pre ministra pôdohospodárstva Jána Mičovského tvrdý odkaz. Je to hlúpy Janko. Najradšej by som ho objal, ale on by mal ísť do lesa objímať stromy, hovorí. Prestrelku si všimol ereport.sk.
Jaroslav Remža a kauza Dobytkár

Linhart nakladá Mičovskému vo videu. Najprv sa objavilo na facebookovom profile Nakupovanie s Potravinovým Kritikom. Potom ho umiestnil Linhart na svoje konto na Facebooku. Poslancovi leží v žalúdku šéf sekcie potravinárstva a obchodu na ministerstve poľnohospodárstva Jaroslav Remža. Linhart v tejto súvislosti požaduje hĺbkovú kontrolu Národného kontrolného úradu projektu Značka kvality SK.

“Dostal som informácie týkajúce sa údajného korupčného správania riaditeľa sekcie potravinárstva a obchodu pána Remžu, spojeného v kauze Dobytkár,” povedal Linhart. A potom spustil smršť na ministra Mičovského.

Koaličný poslanec Linhart: Nehlasoval som za núdzový stav. Vystavil som tým vláde vysvedčenie
02 | 04 | 2021 | editor01hd

Bábkový minister Mičovský

“Bohužiaľ som prišiel na to, že rezort pána Mičovského, rezort pôdohospodárstva, neriadi pán minister. Pán minister ho v podstate nikdy neriadil. Môžeme ho nazvať slabým bábkovým ministrom, ktorý tento rezort jednoducho neriadi,” povedal v zahrievacom kole koaličný poslanec. A potom rozpútal peklo.






“Otravinári a zlobisti, ktorí sú napojení na rôzne otravinárske a zlobistické spoločnosti a na rôzne firmy. Pán Mičovský je taký deduško, bohužiaľ, musím to povedať nahlas, dostal prezývku už u nás v parlamente hlúpy Janko, lebo sa volá Janko Mičovský. Takže hlúpy Janko ani nevie, čo sa v rezorte deje," hromží Linhart.
Mal by sa starať o vnúčatá

A nakladá ďalej: "On príde na ten parlamentný výbor k nám a pozerá sa dookola tými očičkami. Niečo povie, on nevie, ani kde je ľavá, kde je pravá. Ani nevie, čo sa deje. Ja, keď ho vidím, tak by som ho najradšej objal, ale myslím si, že pán Mičovský by mal radšej objímať stromčeky v lese a starať sa o svoje vnúčatká. Pán Mičovský na parlamentnom výbore absolútne zlyhal. To, čo nás všetkých šokovalo, bolo, že hovoril rečou otravinárov. Hovoril to, čo mu šuškal do uška pán Remža, na ktorého som momentálne dal trestné oznámenie.”






Z inštitútu demisie urobila koalícia nástroj vydierania, tvrdí Fico
S novovymenovanou vládou podľa Roberta Fica neprichádza žiadna nová kvalita alebo záruka zlepšenia. Vládna koalícia je naďalej odsúdená na chaos a hádky. Z inštitútu demisie si podľa neho urobila koalícia nástroj vydierania a ústavu používajú ako... Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič