Slovensko otvára oči a vidí, čo Matovič so Sulíkom priniesli. Chaos, chudobu a smrť
02 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Prvým aprílovým dňom nastúpila na svoje miesta „nová“ vláda. Koalícii však v prieskumoch klesajú percentá, čo teší aj podpredsedu Smeru-SD Ľuboša Blahu. Ten jej v statuse, ako obvykle, „vykričal“ všetky jej neduhy.


Opozícia je nespokojná s tým, že prakticky všetci ministri sa vrátili na svoje miesta do „novej“ vlády. Jediným riešením boli pre nich predčasné voľby, čo sa ale nestalo. Záchranou mala byť aj prezidentka, no ani tá im nepomohla, a tak im všetkým Ľuboš Blaha na sociálnej sieti pripomenul nielen nové výsledky najnovšieho volebného prieskumu či vysoké odmeny na ministerstvách ale aj iné veci.
Nepomôže im, že ich kryje prezidentka, americká ambasáda aj médiá

„Všetko si ich to dobehne. Myslia si, že s ľuďmi vybabrali, ale ich preferencie pôjdu strmhlav dolu, zúrivosť Matoviča aj Sulíka bude narastať a o pár týždňov sa vládna kríza vráti,“ píše v úvode Blaha a dodáva, že im nepomôže ani to, že ich kryje prezidentka Čaputová, americká ambasáda aj médiá. „Nepomôže im nič. Dve tretiny občanov si želá predčasné voľby. Takéto číslo tu snáď ešte nebolo. Referendum ich zmetie, som o tom presvedčený. OĽaNO je už takmer šieste, nemá ani desať percent,“ konštatuje spokojne smerácky podpredseda. „Aj SaS-ka padla, už sa - rovnako ako OĽaNO - nachádza za Smerom. Naše preferencie sú 10,5 %, za čo veľmi pekne ďakujeme. Za ľudí už je hlboko pod 5 % a čo je zaujímavé, stagnujú aj Progresívci,“ vytešuje sa Blaha, podľa ktorého to len dokazuje, že ľudia začínajú mať plné zuby aj „ich neschopnej prezidentky“.

Ešte nikdy sme tu nemali Vládu 1. apríla, smeje sa Ľuboš Blaha z dnešného aktu
Je zvláštne, ba pre našu opozíciu priam symbolické, že našu „novú“ vládu vymenovala prezidentka 1. apríla. Srandu z toho má na sociálnej sieti aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


Ľuboš Blaha pridáva, že dnešná koalícia by mala len 58 poslancov, kým Smer a jeho odídenci majú podľa prieskumu 66 poslancov. „Slovensko otvára oči a vidí, čo Matovič so Sulíkom priniesli - len chaos, neslobodu, chudobu a smrť. Ľudia už chcú návrat k normálu,“ konštatuje smerácky. Poslanec, ktorý si opäť nezabudne kopnúť do dnes už expremiéra. „Matovič sa fotí s rukou na hrudi ako ohrdnutá nevesta, ktorej práve sobášny podvodník Uwe z NDR zlomil srdiečko. Ten chlap sa už kompletne opustil,“ píše Blaha a vzápätí sa opäť púšťa do kritiky „novej“ vlády i prezidentky.
Dve tretiny ľudí chcú predčasné voľby a toto číslo ešte porastie

„Keby sme my v čase najťažšej krízy rozdávali dvadsaťtisícové vianočné odmeny svojim úradníkom, tak by nás tu miestne Tódové roztrhali v zuboch, ale keď to urobí Heger či Krajčí, tak to je úplne v poriadku a ešte im pošlú gratulačnú kartu. Prezidentka sa pri menovaní vlády nezmôže ani na slovko kritiky. Ona celý úrad hlavy štátu premenila na Matovičovu kulisu - ministri chodia do paláca ako na klavír, madam si vždy oblečie novú garderóbu, porobia fotečky, všetci spokojní - však načo by si uchovával úrad prezidenta nejakú dôstojnosť. Sú ako v cirkuse,“ píše posmešne podpredseda Smeru-SD, podľa ktorého staronovú vládu kryje prezidentka, médiá aj polícia.



„Minister vnútra Mikulec sa tu už správa ako Luca Brasi - ak niekto urazí jeho bossa Matoviča, tak hneď posiela svoje komandá. Perfektné,“ konštatuje Blaha mysliac tým na zadržanie exministra školstva Juraja Draxlera za vyvesenie transparentu. „Myslia si, ako so Slovákmi vybabrali, no dve tretiny ľudí chcú predčasné voľby. A toto číslo ešte porastie. Sú v koncoch. Už idú len na zotrvačník - Heger nie je premiér, ale údržbár. Ešte tento rok pôjdu na smetisko dejín,“ tipuje rozohnený Blaha, ktorý verí, že aj cez sviatky budú pribúdať podpisy pod referendum. „V apríli ideme k prezidentke. Referendum sa blíži,“ dodáva v samom závere Ľuboš Blaha, ktorý sa vraj ide cez sviatky „totálne vypnúť“ a od politiky si oddýchnuť.

Heger je tá istá mentálna liga ako Matovič – pankáči, čo práve skonzumovali pikslu toluénu, smeje sa Blaha
Dvojica Fico – Heger sa po niekoľkých dňoch opäť postavila zoči-voči v televíznej debate. A ani tentokrát si neodpustili niekoľko vzájomných atakov. Ich vystúpenie zhodnotil v statuse na sociálnej sieti podpredseda Ficovho Smeru-SD Ľuboš... Čítať ďalej
28 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik