Máme novú vládu a nie je to prvoaprílový žart!
02 | 04 | 2021 I Gabriel Matta

"Po mesačnom trucovaní sa konečne koaličné strany dohodli, že sa obetujú a znova vytvoria úplne novú vládu, hoci s pôvodnými ľuďmi. Jej hlavným základom naďalej zostávajú kontroverzné piliere na ministerstvách spravodlivosti a školstva, ktorým sa podarilo počas prvého roka rozvrátiť súdnictvo a školstvo na nepoznanie." píše Ján Čarnogurský ml. na svojom Facebooku


No najbližšou novou veľkou skúškou musí prejsť aj novovymenovaný minister financií, ktorý by mal vypracovať do 30. apríla perfektný Plán obnovy a odolnosti pre Komisiu EÚ, na základe ktorého môže Slovensko získať 6,25 miliardy EUR z európskeho rozpočtu, konštatuje Čarnogurský ml.


Doterajšie verzie Plánu obnovy a odolnosti počítali iba s obrovskými nákupmi ZAHRANIČNÝCH výrobkov, ktoré mali byť použité na zatepľovanie budov, výmenu kotlov, ako aj na „zelenú“ výrobu elektriny. SLOVENSKÉ výrobky nenašli v doterajších návrhoch Plánu obnovy výraznejšiu podporu. Teraz však máme úplne nového ministra financií, ktorý v nás vzbudzuje veľkú nádej!


Aj Sputnik príbeh graduje. Je naďalej otázne, či nová vláda dovolí zaočkovať všetkých záujemcov vakcínou Sputnik V, kvôli ktorej predchádzajúca vláda musela skončiť.


Ak vakcína Sputnik V expiruje bez použitia niekde v sklade v Šarišských Michaľanoch, celá táto absurdná vládna rošáda bola úplne zbytočná, uzatvára Ján Čarnogurský vo svojom príspevku.





SMER-SD odhalil nového ministra zdravotníctva Lengvarského, ako popierača korony
Smer zverejnil rok starý list generála Zmeka vojakom, v ktorom mal nový minister zdravotníctva Lengvarský zľahčovať ochorenie covid-19 Čítať ďalej
02 | 04 | 2021 | Gabriel Matta