Matovič konečne pripustil, že uplynulý rok s ním bol pre Slovákov utrpením
02 | 04 | 2021 I editor01hd
Igor Matovič v statuse na Facebooku konečne pripustil, že rok s ním bol pre Slovákov utrpením. A poprial im krásnu Veľkú noc.






"Nech odkaz Veľkej noci Slovensko naplní nádejou na už len a len lepšie časy po utrpení posledného roku. Nech naplní váš život odpustením a radosťou. Krásne sviatky," napísal dnes Matovič.








Včera zase expremiér rozdával múdrosti svojmu nástupcovi Eduardovi Hegerovi. Aj o tom sa zdôveril Facebooku. Na stole mu nechal odkaz s dvomi slovami: pokora, odvaha, svedomie. "Dnes som Edovi odovzdal prázdny stôl s tromi slovami na ňom. Keď sa ich bude držať, bude výborný premiér a Slovensko rado bude," napísal Matovič.

V tejto súvislosti čitateľom akiste schádza na um otázka, prečo sa nedržal odvahy, pokory a svedomia aj sám expremiér. Mohol byť aj on dobrým predsedom vlády. Ak teda neberieme do úvahy okolnosť, že nič nie je lacnejšie ako frázy odvážneho, svedomitého a nadovšetko pokorného Igora Matoviča.

Absolútni papaláši Matovič s Klusom spolu na obede. A bez rúška! A čo ostatní Slováci?
Od 1. apríla je u nás pri moci „nová“ vláda. Igor Matovič je síce už „len“ ministrom financií, ale pri moci je. Radosť z toho neskrýval v statuse ani štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí Martin Klus. Čítať ďalej
02 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik