Mail údajnej dcéry poslanca bude mať dohru na súde. Lukáč vraj žiaden mimomanželský pomer nemá
01 | 04 | 2021 I Diana Zaťková

Mail údajnej dcéry jedného z poslancov za stranu Sme rodina pobúril verejnosť. Pisateľka v ňom prosila členov strany o pomoc pri vyriešení domácich problémov a osočila jednu z poslankýň, že má pomer s jej otcom, Jozefom Lukáčom. Dnes to má dohru. Zneužitie osobných údajov bude riešiť súd.


Poslancom parlamentu prišiel včera šokujúci email,  v ktorom sa autorka vydáva za dcéru poslanca Jozefa Lukáča a jeho kolegov žiada aby jej „ocko” ukončil milenecký pomer s kolegyňou z hnutia Sme rodina Evou Hudecovou.

Podľa portálu ereport.sk sa aktéri opísaného pikantného pomeru ku kauze včera odmietli vyjadriť. Jozef Lukáč bol stručný: „Nebudem sa vyjadrovať“. Eva Hudecová si vyžiadala otázky písomne, ale nereagovala. Ani jeden z nich nemal ambíciu sexaféru vyvrátiť.

Potrebovali sa poradiť

Bežný človek by na absolútnu nepravdu reagoval okamžite. No hnutie Sme rodina a, samozrejme, obvinení protagonisti na to potrebovali až 24 hodín.

OPRAVA: Škandál v hnutí Sme rodina: Zúfalá dcéra poslanca (ne)odhalila jeho milostný pomer s kolegyňou (NEPRAVDA)
Do parlamentu zavítal škandalózny email. Dcéra poslanca za hnutie Sme rodina, Jozefa Lukáča, v ňom odhalila milostný pomer jej otca, ktorý žije v stabilnom manželstve, s poslankyňou a Lukáčovou straníčkou Evou Hudecovou. Zúfalá Natália Poperníková... Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Timotej Dudka


Hovorkyňa hnutia Michaela Jurcová odkomunikovala stanovisko lídra strany Sme rodina a predsedu NR SR Borisa Kollára. Multiotecko v tom má jasno: „Naša odpoveď bude v podobe trestného oznámenia a občianskej žaloby od poslanca Jozefa Lukáča a jeho dcéry na neznámeho páchateľa,” rozhodol Kollár.

Jozef Lukáč vzápätí o niekoľko minút reagoval v podobnom duchu: „Ja a dcéra sme podali trestné oznámenie, vzhľadom na zneužitie osobných údajov mojej dcéry a nepravdivých údajov uvedených v mailoch adresovaných poslancom NR SR.”

Španieli idú testovať štvordňový pracovný týždeň. Uchytil by sa aj na Slovensku?
Na jeseň by malo Španielsko začať testovať sen každého zamestnanca - skrátenie pracovného týždňa zo 40 na 32 hodín. A mzdy zamestnancov majú zostať na pôvodnej úrovni, informuje portál sme.sk. Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Diana Zaťková