OPRAVA: Škandál v hnutí Sme rodina: Zúfalá dcéra poslanca (ne)odhalila jeho milostný pomer s kolegyňou (NEPRAVDA)
01 | 04 | 2021 I Timotej Dudka

Do parlamentu zavítal škandalózny email. Dcéra poslanca za hnutie Sme rodina, Jozefa Lukáča, v ňom odhalila milostný pomer jej otca, ktorý žije v stabilnom manželstve, s poslankyňou a Lukáčovou straníčkou Evou Hudecovou. Zúfalá Natália Poperníková v ňom zároveň žiada o pomoc. Aby poslanci Hudecovej dohovorili a emóciami pritom vôbec nešetrila, informuje Plus jeden deň.


Aktualizované: dňa 1.4.2021 o 20:30

Do redakcie prišla reakcia od právnych zástupcov p. Poperníkovej v ktorej sa uvádza, že predmetná informácia nie je pravdivá:
"K obsahu tohto článku Vám v mene našej klientky p. Poperníkovej uvádzame, že z jej strany nedošlo k zaslaniu žiadneho emailu poslancom Národnej rady Slovenskej republiky, tak ako je to tvrdené vo Vami zverejnenom článku. Skutočnosti Vami tvrdené teda nie sú pravdivé. Pokiaľ k zaslaniu takéhoto emailu došlo, uvedené muselo byť uskutočnené tak, že neznáma tretia osoba zneužila na tento účel meno a priezvisko p. Poperníkovej a vytvorila si fiktívnu emailovú adresu, v ktorej klamlivo vystupovala v jej mene a uvádzala nepravdivé údaje o osobe p. Lukáča a p. Hudecovej.  p. Poperníková požiada orgány činné v trestnom konaní o preskúmanie uvedeného zneužitia jej identity treťou osobou.


Vo vzťahu k informáciám uvedeným o osobe p. Lukáča, najmä skutočnosti o tvrdenom pomere s p. Hudecovou Vám uvádzame, že tieto informácie taktiež nie sú pravdivé. p. Lukáč vedie dlhodobo usporiadaný rodinný život a jeho rodina sa od zverejnených nepravdivých informácií dištancuje a v tomto smere je na strane p. Lukáča. Taktiež p. Eva Hudecová uvádza, že vzájomné vzťahy medzi ňou a p. Jozefom Lukáčom sú výlučne kolegiálne a pracovné." uvádza sa v reakcii.


"Vážená pani poslankyňa, vážený pán poslanec. Na úvod mi dovoľte ospravedlniť sa, že vás zaťažujem. Ale dúfam, že po prečítaní nasledujúcich riadkov pochopíte prečo to robím. Dohnalo ma k tomu zúfalstvo a bezmocnosť." Prečítali si poslanci v úvode emailu, ktorý poslancom vyrazil dych.

"Volám sa Natália Poperníková (Lukáčová) a môj ocko je váš kolega. Ja sama som mu aktívne pomáhala ako som mohla, aby sa stal poslancom. Z presvedčenia a viery v neho a cestu, ktorou celý život išiel. Nepoznám totiž láskavejšiu človeka na svete, ako je on," pokračuje Poperníková.
O 15 rokov mladšia...

Pre Lukáčovu dcéru je veľmi ťažké vysporiadať sa s tým, že ho v čase stabilného manželstva zviedla o 15 rokov mladšia žena. Ktorej podľa dotknutej Poperníkovej nie je nič sväté. Najmä keď Lukáč svoju dcéru vždy vychovával v duchovných hodnotách.

AKTUALIZOVANÉ: Poslanec OĽaNO Jozef Lukáč vstupuje do hnutia Sme rodina
Nezaradený poslanec Národnej rady SR Jozef Lukáč, ktorý v júni odišiel z klubu OĽaNO, vstupuje do poslaneckého klubu hnutia Sme rodina. Čítať ďalej
30 | 08 | 2019 | Peter Bachan, TASR


"Je pre mňa ponižujúce trpieť to, že ocka zviedol niekto, kto by mu mohol byť dcérou alebo mojou sestrou. Viete si predstaviť to zúfalstvo, keď píšem Vám a žiadam Vás o pomoc. Neviete si ani predstaviť, aké náročné pre mňa bolo zistenie, že človek, ktorého milujem a vážim si ho najviac na svete, ktorý ma viedol pre štyrmi rokmi k oltáru, podľahol takémuto pokušeniu," priznáva dcéra poslanca.

"Viem, že pre ňu je to iba chvíľkové potešenie a zvrátená hra. Pre ňu nie je rodina ako najsvätejšia inštancia dôležitá, lebo žiadnu nemá. Je mi jej aj ľúto, možno keby poznala, takú lásku akú som zažila v rodine, takú lásku akú nám dával ocko, nikdy by ju neznesvätila zvedením manžela otca a dedka. Dovoľujem si preto na Vás apelovať ako milujúca dcéra otca, ktorý aj keď pochybil, stále je a bude bude mojim milovaným otcom," pokračovala.

Poperníková ďalej uvádza, že jej otec politikou žije, aj keď mnohokrát na úkor rodiny, a jeho neskoré príchody domov, ktoré sa časom stali bežnými, v rodine akceptovali v dojme, že sú dôsledkom ideálov, za ktoré jej otec bojoval. "A práve tieto ideály teraz zahadzuje, kvôli dočasnému poblázneniu zo strany ženy, ktorej nič nie je sväté. Verím, že Vám je, verím, že dobre mienené slová z Vašej strany jej otvoria oči. Modlím sa za Vás aj za ňu. Ak nechá môjho ocka na pokoji, odpustím jej, pretože ocko ma vychovával tak, že odpúšťať sa musí, nechcem prežiť celý život v nenávisti," uzavrela zúfala dcéra poslanca Lukáča.

Matovič opäť šokuje: Ministrom práce bude Boris Kollár! Prvý apríl, alebo skutočnosť?
Igor Matovič opäť šokuje. Podľa jeho názoru, ktorý zverejnil aj v statuse na sociálnej sieti bude novým ministrom práce sociálnych vecí a rodiny Boris Kollár. Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik