Čaputovej outfity počas demisií ministrov: Ktorému z nich poslala jasný odkaz?
27 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Zuzana Čaputová príma jednu demisiu za druhou. Odchod zo svojej pozície ohlásili už šiesti šéfovia jednotlivých rezortov a každého musela zo svojej funkcie vyprevadiť práve prezidentka, čo si vyžaduje hneď niekoľko outfitov. Stylistka Andrea Ziegler pre Plus jeden deň zhodnotila outfit prezidentky pri prijatí demisií Krajčího či Sulíka. Ktorým chcela Čaputová niečo povedať?


Marek Krajčí


"Za mňa najkrajšie šaty, ktoré mala na sebe pri podávaní demisií. Vkusne jej obopínali postavu. Mala decentný véčkový výstrih, ktorý jej pasuje oveľa viac ako ten guľatý. Nečudovala by som sa, keby zvolila čiernu farbu šiat zámerne," uviedla stylistka. "Čierna farba je veľmi elegantná a vhodná pri mimoriadnych formánych stretnutiach. Skôr by som siahla po telových lodičkách. V kombinácii s touto dĺžkou šiat vedia pekne predĺžiť nohy," dodala na adresu Čaputovej pri demisii Mareka Krajčího.

TASR


TASR

Richard Sulík


"Čierna farba sa nosí a je elegantnou a vhodnou voľbou pri významných formálnych stretnutiach. Čierna je aj farbou smútku. Tu sa možno núka otázka, aký bol zámer prezidentky. Elegantný alebo smutný?" Pýta sa stylistka pri pohľade na demisiu lídra SaS.

FB (Richard Sulík)


Pluska

 Branislav Gröhling a Ivan Korčok


"Krásna osviežujúca farba ladiaca s nastávajúcim sezónnym obdobím. Farba jej pristane a pekne ju rozžiari. Možno chcela priniesť radosť v podobe jasnej farby. "Top manažéri" by si konečne mohli uvedomiť, že SR nie je ich podnik," uviedla Andrea Ziegler pre vyššie uvedený portál.

TASR


Šimkovičová naložila Mikasovi za nadváhu, Krčmérymu za vzhľad a Čaputovej za nesvojprávnosť
V internetovej televízii sa servítky pred ústa brať nemusia! Potvrdila to aj moderátorka a bývalá poslankyňa NR SR Martina Šimkovičová. Nešetrila Čaputovú, Mikasa ani Krčméryho, píše Plus jeden deň. Čítať ďalej
24 | 03 | 2021 | Timotej Dudka