Šimkovičová naložila Mikasovi za nadváhu, Krčmérymu za vzhľad a Čaputovej za nesvojprávnosť
24 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

V internetovej televízii sa servítky pred ústa brať nemusia! Potvrdila to aj moderátorka a bývalá poslankyňa NR SR Martina Šimkovičová. Nešetrila Čaputovú, Mikasa ani Krčméryho, píše Plus jeden deň.


Martina Šimkovičová sa po politickej kariére zamestnala v internetovej televízii Slovan ako moderátorka spravodajstva. Najnovšie riešila minulotýždňovú návštevu premiéra Igora Matoviča u prezidentky Zuzany Čaputovej. Kritikou ani trochu nešetrila.

„Sú tu určité právomoci našej pani prezidentky, no ona sa odvoláva na to, že nemá také právomoci, aby v tomto niečo riešila. Pani prezidentka bola zvolená v demokratických voľbách naším ľudom. A preto sa pýtam, kde sú tie právomoci. Načo nám vlastne pani prezidentka je? Keďže, ako ona sama hovorí, nemá žiadne právomoci. Toto mi príde ako taká nesvojprávnosť a stále nejaké vyhováranie sa na niečo, čo môžem a nemôžem v rámci svojich kompetencií. Toto je taký nikdy nekončiaci príbeh, ktorý sa musí vyriešiť,” pohoršovala sa Šimkovičová.

Čaputová však nebola jediná, koho si niekdajšia poslankyňa zobrala na paškál. Do relácie im zaslal jeden z fanúšikov video, ako polícia rozháňa mládež na ihrisku, čo Šimkovičovú nenechalo chladnou.

„Rok sú tie deti zatvorené doma. Nemajú žiadne priateľstvá, nesocializujú sa, sú len pred počítačmi, nemajú pohyb. Haló, psychológovia, vy máte plné ruky práce. Hovorte k tomu. Deti sú od rána do večera v jednom pyžame, pred počítačom a sú demotivované. Chcú sa hýbať a policajti im to zakážu, pretože majú od pána Mikasa takúto vyhlášku! My chápeme, pán Mikas, že vy sa nechcete hýbať, a chápem aj vás, pán Krčméry, že si potrebujete dať na tvár ten respirátor, ale dajte pokoj našim deťom. Nechajte ich tak,” zdôraznila rozčúlene.

Martina Šimkovičová reaguje na úmrtie slovenskej učiteľky po očkovaní. Vymenúva všetky klamstvá vlády.
Bývalá poslankyňa NRSR apeluje na ľudí v súvislosti s informáciami o úmrtí mladej, zdravej učiteľky. „Ľudia, ak ani reportáž na RTVS nedá sondu do každého z nás, potom tak nám treba. Pamätáte si na začiatok školského roka, na september, kedy si... Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Petra Demková