Mesík: "Miera zaočkovania sa neprejavuje v súlade s očakávaniami, vytvorenými propagandou"
24 | 03 | 2021 I Ivan Brožík
"Nie som antivaxer, práve naopak, roky som znovu a znovu verejne vysvetľoval (a dodnes tak robím), že vakcíny sú jedným z najväčších dobrodení ľudstva. Ak teda ľudský život považujeme za hodnotu." Navádza čitateľa na svoju aktuálnu tému Juraj Mesík.



 

"Teraz k veci: Mierny pokles počtu úmrtí a počtu ľudí v nemocniciach v SR môže vytvárať ilúziu, že je to efekt vakcinácií. Vládna propaganda a jej slúžiace denníky takúto predstavu budú šíriť. V hre je ale niečo iné." Informuje na sociálnej sieti Juraj Mesík.

Mesík: V počte mŕtvych sme už predbehli nielen Mexiko a Španielsko, ale aj Bangladéš!
16 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Percentuálny prehľad

"Ako to vieme s istotou tvrdiť? Pozrite sa na denný prírastok počtu úmrtí v susedných krajinách," vysvetľuje Mesík.

"Maďarsko prudký rast - 2 dávky vakcíny dostali 5,1percenta, jednu 17,6 percenta
Poľsko prudký rast - 2 dávky vakcíny dostali 4,7 percenta, jednu 8,7 percenta
Česko náznak poklesu - 2 dávky 3,6 percenta, jednu 9,7 percenta
Slovensko náznak poklesu - 2 dávky 4,4 percenta, jednu 10 percent.

Najviac zaočkovaní Maďari majú prudký rast denných úmrtí a denne hynú v rekordných počtoch, najmenej zaočkovaní Česi naopak ukazujú náznak poklesu denných úmrtí. Poliaci zaočkovaní ako Slováci prudký rast."
Záhada

"Rovnako zaočkovaní Slováci vykazujú náznak mierneho poklesu. O interpretácii by sa dalo dlho debatovať. Je evidentné, že v poslednej dekáde marca sa miera zaočkovania na dennom počte obetí v strednej Európe neprejavuje v súlade s očakávaniami vytvorenými propagandou."



Graf reprofoto FB (@Juraj Mesík) "To na grafe dole nie je len horizontálna os - to sú aj krivky dennej úmrtnosti vo Fínsku a Nórsku. V oboch je zaočkovaný podobný počet ľudí ako u nás. Tam sme mohli byť s inteligentnou a neskorumpovanou vládou aj my. Čo sme si zvolili, to máme." Končí svoj status na sociálnej sieti Juraj Mesík.

(Medzititulky Red. HD.)

Mesík: "Všetko záleží od architekta slovenského národného masakru, hlavného plagiátora Matoviča"
14 | 03 | 2021 | Ivan Brožík