Na Belehrad padali bomby a "on" sa smial... Anna Belousovová o smutnom výročí
24 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Dnes uplynulo už 22 rokov od bombardovania Juhoslávie lietadlami NATO. Bola to najväčšia vojenská agresia na európskom kontinente od čias druhej svetovej vojny. NATO zaútočilo na zvrchovaný štát bez súhlasu Bezpečnostnej rady OSN, v rozpore s medzinárodným právom." Citát - Anna Belousovová.


"Išlo o vojnový zločin, hlavným iniciátorom ktorého boli Spojené štáty americké." Píše k výročiu na sociálnej sieti Anna Belousovová.

Reprofoto FB (@Anna Belousovová)

Páchatelia bez trestu

"Je hanbou nielen takzvaného vyspelého sveta, ale aj celého ľudstva, že doteraz neboli potrestaní jeho páchatelia. Nedávno americký prezident Biden nazval v pomätení svojej chorej mysle ruského prezidenta Putina vrahom. Skutočným vrahom však bol jeho predchodca Bill Clinton, ktorý dal pokyn na bombardovanie - vraždenie tisícok nevinných ľudí." Pripomína autorka statusu.

Belousovová: "Matovič chce byť vicepremiér pre boj s korupciou? Mafiáni môžu spokojne oddychovať!"
Anna Belousovová je presvedčená, že ak bude súčasný premiér bojovať s korupciou tak, ako s Covidom, príliš valné výsledky očakávať nemôžeme. Informovala o tom na sociálnej sieti. Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Michal Filek

Menoslov spolupáchateľov

Anna Belousovová pridáva menoslov tých, ktorí podľa nej nesú na sebe spoluvinu za bombardovanie Juhoslávie pred 22 rokmi:
Mikuláš Dzurinda
Eduard Kukan
Brigita Schmögnerová
Gabriel Palacka
István Harna
Ivan Mikloš
Ladislav Pittner
Ľubomír Fogaš
Ľudovít Černák
Mária Macková
Milan Ftáčnik
Milan Kňažko
Pál Csáky
Pavol Hamžík
Pavol Kanis
Peter Magvaši
Tibor Šagát

"Títo ministri hlasovali za súhlas s preletmi a veľmi dobre vedeli, o akú operáciu pôjde ." Konštatuje v tom čase poslankyňa parlamentu Anna Belousovová.

O vrahovi hovorí prezident štátu, ktorého dejiny sú plné krvi nevinných obetí? Nechápe Belousovová
Slová amerického prezidenta Joea Bidena na adresu ruskej hlavy štátu Vladimíra Putina, že je vrah, pobúrili aj expolitičku Annu Belousovovú. Na sociálnej sieti vôbec netají, že je jej bližšie Rusko ako USA. Čítať ďalej
20 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Zdržanie pri hlasovaní

"Pri hlasovaní sa zdržali: Ján Čarnogurský a Pavol Koncoš. Zdržanie sa v situácii, keď ide o životy ľudí, je zbabelé a pokrytecké . Umyť si ruky a nechať rozhodnúť o zle iných, to už poznáme z Biblie ..."
Ak by

"Ak by Slovensko vtedy súhlas nedalo, bombardéry NATO by sa nad územie Juhoslávie nedostali. Rakúsko súhlas odmietlo. Vina Slovenska je o to väčšia, že sme lietadlá vrahov poslali srbskému slovanskému národu a našim Slovákom, ktorým sa Juhoslávia stala vlasťou."
Predaná česť

"Smutné, že mnohí vtedy hrdosť a svedomie predali za prísľub dvojnásobných platov, za svoje plné brucho.
Poučíme sa vôbec niekedy z histórie ?! Ja na toto obdobie nikdy nezabudnem. Vždy budem mať pred očami úžas a údiv v očiach môjho srbského kamaráta a jeho ženy, keď sa práve dozvedeli, že bombardujú Belehrad, kde žila jeho matka. A nikdy mi z pamäte nevymizne úškrn a smiech Mikuláša Dzurindu, keď som mu v parlamente vmietla do tváre , čo jeho vláda spôsobila. Že na Belehrad padajú bomby a umierajú tam nevinní ľudia.

On sa smial ...."  končí spomienkový status Anna Belousovová.

(Medzititulky red. HD.)

Belousovová: Nech sa Matovič, Sulík a Remišová chytia za ruky a idú „do psej matere“. A Kollár s nimi!
Odstupovanie a neodstupovanie ministrov či samotného premiéra už väčšina bežných Slovákov považuje za trápne divadlo. Rovnaký názor má aj expolitička Anna Belousovová, ktorá to opísala aj vo svojom statuse. Čítať ďalej
16 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik