Mesík: V počte mŕtvych sme už predbehli nielen Mexiko a Španielsko, ale aj Bangladéš!
16 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik
Počty mŕtvych na koronavírus na Slovensku sú stále vysoké. Podľa analytika globálnych rizík a vyštudovaného lekára Juraja Mesíka sme predbehli už aj Španielsko. Ba sme ešte horší ako Bangladéš! 

Slovensko v počte mŕtvych na COVID-19 hrá už dlhšie „prvú ligu“, kde sa drží na prvých priečkach. Kriticky sa o vysokých číslach mŕtvych vyjadruje v statuse na sociálnej sieti aj Juraj Mesík.
V masovom umieraní vstupujeme do balkánskej ligy

„Tak po tom, čo zruinoval malý a stredný biznis sa nám klerikál z tej polygamnej famílie uvoľnil, aby sa vhodne mohol napasovať do pozície šéfa SIS. Dojímavé a nenápadné,“ naráža Mesík na odstúpenie ministra práce Milana Krajniaka.

„Kým korupčná Matovičova vládna národného masakru rieši vážne otázky ako odlepiť niektoré štátnické zadky od ministerských a premiérskych stoličiek a trónov, ďaleko od ich pozornosti ďalej pokračuje Veľké zomieranie,“ píše analytik.



„Včera sme v počte mŕtvych na milión predbehli po Mexiku aj Španielsko, v absolútnom počte oficiálnych obetí sme predbehli Japonsko (23 x viac ľudí) aj Bangladéš (30 x viac ľudí ako SR). Krajiny dole sú tie, kde vlády zabezpečili vysokú hladinu vitamínu D v krvi obyvateľstva (Fínsko, Nórsko) alebo všeobecnú dostupnosť lacného ivermectinu (Bangladéš, Egypt). Matovič a spol. zabezpečili Slovákom remdesivir, za stovky miliónov špajdle do nosa a nekonečné lock-downy. Držte si klobúky: Je 16. marec a v masovom umieraní vstupujeme do balkánskej ligy,“ končí kritický status Mesík.

Mesík: Tým pri moci neprekážajú tisíce mŕtvych, zruinovaná ekonomika ani zadlžený štát
Slovenská vláda je v kríze a dve koaličné strany hovoria, že je potrebná jej rekonštrukcia. Môžu za to aj tisícky mŕtvych na Covid či stovky nakazených v nemocniciach. Čo si o celej situácii myslí analytik globálnych rizík Juraj... Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik