Matovičovi pešiaci spustili koordinovaný (nateraz slovný) útok na hlavu štátu
24 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

Bolo to tak vždy. Vodca, ktorý si na kandidátku vzal podporovateľov, vo vypätých okamihoch čaká ich podporu. Pešiaci za svojho vodcu nastavujú svoje "životy" ako prví. To sa od nich očakáva, na to ich má.


"Myslíte si, že bojujeme s veternými mlynmi? Nie, bojujeme s úplne konkrétnymi ľuďmi, ktorí cicajú štát a niektorým sme klepli po prstoch." Začína už naozaj gýčovo obohratou a navyše dosť prázdnou frázou svoj status na sociálnej sieti poslanec OĽANO Peter Kremský.

Kremský: Sulík posielal Volkswagen s výrobou Passatu do Košíc
Minister Sulík chcel poslať nemecký Volkswagen s Passatmi do Košíc, preto sa rokovaní ujal premiér, tvrdí v rozhovore pre Denník N predseda hospodárskeho výboru Peter Kremský. Čítať ďalej
15 | 12 | 2020

Inotaje v akcii

"Nenechajte sa oklamať dramatickými vystúpeniami z posledných dní. Kľúčové je to, čo je voľným okom neviditeľné. Nenecháme sa zastaviť, znechutiť ani odradiť. Táto krajina raz musí fungovať a prinášať úžitok svojim obyvateľom, nie hŕstke arogantných špekulantov bez akýchkoľvek zábran a hodnôt." Pokračuje a pridáva iba na prvý pohľad nesúvisiaci obrázok, prevzatý z iného statusu na sociálnej sieti.

Reprofoto FB (@Peter Kremský)

Naď je priamejší

"Minister obrany Jaroslav Naď pred rokovaním vlády prezradil, ako vníma súčasnú situáciu. Ministri z radov SaS podľa neho odstupovať nemusia. Tvrdo sa vyjadril aj k včerajšiemu vyhláseniu prezidentky Zuzany Čaputovej." Píše portál 1puska.sk.

Naď: Všetci to berieme tak, že premiérom bude Heger, nikto to nespochybnil
Hnutie OĽANO ráta s ministrom financií a vicepremiérom Eduardom Hegerom (OĽANO) na poste predsedu vlády. V diskusnej relácii TV Markíza Na telo plus to v utorok povedal minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO). Minister zároveň zopakoval, že nemá... Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | tasr

O zvyšovaní dôvery hovorí 18-percentný

„Jasne sme povedali, že premiér je pripravený odstúpiť, takže včerajšie vyhlásenie nám prišlo ako vykopávanie otvorených dverí," povedal podľa 1pluska.sk Naď na margo utorkových slov prezidentky. Svoju moc by podľa neho mala využiť na vzbudenie dôvery.

"V OĽANO podľa neho nevidia dôvod na ďalšie debaty o odchode premiéra. Ďalšie výzvy na odstúpenie Matoviča sú podľa Naďa len zbytočným prilievaním oleja do ohňa."
Nič nechápu

Minister sa vyjadril aj k plánovaným demisiám. „Oni ohlásili už dávnejšie, že chcú podať demisiu. My sme im hovorili, nech to nerobia," povedal nami citovaný zdroj.

"Dočasný minister zdravotníctva a nádejný nový premiér Eduard Heger je v súvislosti so súčasnou situáciou optimistický. „Nepotrebujeme sa nikam unáhliť, pretože chceme zabezpečiť správny chod štátu. Som rád, že na ministerstve zdravotníctva aj financií pracujeme a prinášame pomoc," povedal. K Naďovým utorkovým výrokom, že v hnutí OĽANO Hegera považujú za možného nového premiéra, sa nevyjadril."

(Medzitituky red. HD.)

V čase vrcholiacej vládnej krízy rokoval Naď s veľvyslankyňou USA Brikovou. Pripravujú prevrat?
16 | 03 | 2021 | Aneta Leitmanová