Slovensko a Česko sú žiaľ v zlom spolku - EÚ. Skôr či neskôr pravda vyjde najavo, tvrdí Ibi Maiga
23 | 03 | 2021 I Petra Demková

Známy zabávač občas Slovákom prináša aj informácie o dianí zo svojej rodnej krajiny – Mali. Tentokrát má smutné správy. Teroristi zabili 53 mladých ľudí.


Maiga bez servítky obviňuje Francúzsko, ktoré podľa neho podporuje terorizmus v jeho rodnej krajine. Pritom predstierajú, že sú mierovými silami. Na dianie v Afrike aj Európe sa pozerá z nadhľadu a vidí spoločného menovateľa.


Ibrahim Maiga sa často venuje aj vážnym témam. Občas Slovákom prináša informácie o dianí zo svojej rodnej krajiny – Mali. Tentokrát má smutné správy. Pred týždňom zavraždili teroristi 53 mladých ľudí vo veku od 17 do 25 rokov. Malijčan viní paradoxne Francúzsko, ktoré má po celej krajine mierové sily. Francúzi prišli v roku 2012 údajne do Mali riešiť situáciu s teroristami na severe krajiny. Paradoxne však, ako informuje Maiga, odkedy sú tam, situácia je trikrát horšia.

Pluska ponižuje Martinu Šimkovičovú. Vraj neúspešná... a konšpirátorka. "Sloboda je najvyššia hodnota,“ odkazuje moderátorka. 
Portál Plus 7 si zobral na mušku bývalú poslankyňu NRSR, Martinu Šimkovičovú. Snažia sa ju vykresliť ako konšpirátorku a osobu, ktorá sa borí osobnými neúspechmi. Je evidentné, že médiá hlavného prúdu šíria propagandu diktovanú ich majiteľmi.... Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Petra Demková


„Záhadne sa vždy objavia teroristi a buď zabijú nevinných dedinčanov, pokiaľ nezmiznú z miesta bydliska a pália im úrodu, aby nemali čo jesť cely rok,“ informuje zabávač. „Zabijú im aj dobytok, skrátka devastujú krajinu a zmiznú, ako keby to boli duchovia. Francúzsko a mierové sily, ktoré majú tu taký arzenál, čo nemajú nikde na okolí/ satelitné spojenie, drony, bojové lietadlá, spolu 19.000 vojakov, si riešia všetko, len nie to, prečo sú tu,“ ponúka svoj pohľad spevák a herec.

„My sa pýtame potom, na čo sú tu, žiadali sme aby vypadli. Ale oni nechcú odísť. ...Sú to okupanti, zlodeji a klamári, nikdy im neverte. Vidíte ako sú zapadne média ticho keď vraždia tu v Mali,“ informuje o hroznej situácii Maiga. Podľa neho teroristi od roku 2001, keď záhadne padli dvojičky, získali na sile. „Oni vyrábajú tých teroristov, financujú a zbroja tajne. Už im nikdy neverte, vaše zapadne vlády sú kúpené, nie sú to vami zvolene vlády, zapredali sa diablom za peniaze a moc. Sú schopní vás všetkých zabiť, aby splnili agendu. Máme dočinenia s vrahmi, to mi verte,“ šokuje herec.

Maiga vie, aká je motivácia tých, ktorí aj jeho označujú ako konšpirátora. „Ale zabúdajú na jednu vec, každého to raz dobehne. Hlupák hlupákom zostane. A keď sa niekto odváži nahlas povedať pravdu, tak ho treba diskreditovať a nazvať ho konšpirátorom oni si myslia že život sú len Eurá, doláre a majetok. Za tieto veci sú schopní zabiť kohokoľvek aj vlastná mater,“ popisuje motiváciu vládnucej vrstvy Maiga.

Maďarský minister zahraničných vecí: Centralizované obstarávanie vakcín Bruselom zlyhalo
Šéf maďarskej diplomacie Péter Szijjártó bez servítky vysvetli, že tí, ktorí robia z ruskej a čínskej vakcíny „ideologický“ problém, sú v komplikovanejšej situácii ako Maďari. EÚ si stojí za tým, že ruské ani čínske vakcíny nepotrebuje. Informuje... Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Robert Bačinský


Ten vzápätí vyzýva ľudí, aby sa prebrali. „Preberte sa, svet v ktorom žije západ je umelý a kedykoľvek sa môže rúcať. Ľudia buď vedia a boja sa, alebo vôbec nevedia. Aj Rím raz musel skončiť, nič netrvá vecne. Zlo sa vždy nakoniec vráti na miesto zrodu. My, Afričania a naše deti umierame, lebo niekto si hovorí, že je silnejší a bude tu s nami robiť, čo chce. My nie sme bohom zabudnuté deti. Boh sa nikdy neponáhľa, ale verte mi, nikdy nepríde neskoro. Je ešte čas aby ste zastavili vašich lídrov,“ apeluje na ľudí zabávač.

„Kto vie o krivde a je ticho, stáva sa spolupáchateľom,“ upozorňuje Maiga na záver. „My tu stále rátame svoje mŕtvych. Žiaľ, Slovensko a Česko sú momentálne v zlom spolku (EÚ), ale skôr či neskôr pravda vyjde najavo. Tieto moje úvahy sa potvrdia. Láska, jedine láska od človeka k človeku lieči tento náš chorý a stratený svet,“ uzatvára príspevok na sociálnej sieti Ibi Maiga.



Bude 30. marca pred parlamentom mega protest? Niečo sa vraj chystá!
„Matovič v strehu!“ píše sa na stránke SK News. Pred parlamentom je na 30. marec oznámené o 11:00 hod. nakrúcanie dokumentu. Aktivistka Michaela Hornáčková údajne našla spôsob, ako môžu prísť nespokojní občania vyjadriť svoj postoj k súčasnej... Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Petra Demková