Kollár dokonal paralýzu štátu, prerušil parlament. "Ľudia, prestaňte na týždeň umierať," vyzýva Blaha
23 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Úplná paralýza! Boris Kollár práve presunul rokovanie parlamentu o týždeň, lebo koalícia sa nevie dohodnúť na ničom," napísal Ľuboš Baha.




Reprofoto FB (@Ľuboš Blaha)


" Ľudia, prosím, prestaňte na chvíľu umierať, kým sa urodzení páni konečne dohodnú." Žiada od občanov v statuse na sociálnej sieti Ľuboš Blaha."

 

 
Nefunguje už nič

"Nefunguje parlament, nefunguje vláda. Ľudia sa nemôžu dostať k štátnej pomoci, kolabuje zdravotníctvo, všade chaos. A oni si ráno o 9.00 povedia, že proste zrušia parlament, aby sa "neporiadok" z vlády nepresunul aj do parlamentu. Tak to pred chvíľou zdôvodnil predseda NR SR."

Kollár na týždeň prerušil schôdzu, odôvodnil to vládnou krízou
Predseda Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina) prerušil v úvode piateho dňa 25. schôdzu. Pokračovať by mala o týždeň v utorok, teda 30. marca. Budúci týždeň by podľa jeho slov mali postupovať v zmysle schváleného... Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | tasr

Výsmech občanom

"Toto je výsmech všetkým občanom na Slovensku. Všetkým rodinám, ktoré prišli o svojich blízkych. Ďalšia facka všetkým otcom, ktorí dnes nemajú ako uživiť svoje deti, lebo štát im zavrel prevádzky. Všetkým mamám, ktorých deti prichádzajú o vzdelanie a o budúcnosť."
Štát iba obmedzuje, ale nijak nepomáha

"Všetkým tým, ktorých štát iba obmedzuje, no nijako nepomáha. Všetkým Slovákom.

"Namiesto toho, aby si robili svoju prácu, oni sa hádajú ako malé deti. Prosím pekne - slušné Slovensko. Slušnoľudia na čele s Matovičom nám proste ukázali, ako sa to robí. Sme dojatí z ich múdrosti a profesionality, takúto špičkovú vládu ešte Slovensko nemalo, tlieskame!"

Už to zabaľte, dosť!

"Máme viac obetí než Mount Everest metrov a oni nie sú schopní ani dôjsť do parlamentu a prijímať zákony pre ľudí!  Už to zabaľte, preboha! Už dosť!" Vyzýva politikov koalície zo statusu na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

 

Blaha: Slovensko je vďaka Matovičovej vláde jednou z najhorších krajín a oni riešia Ficove rúška
Robert Fico si na tlačovke vypočul otázku redaktorky TV Markíza, či už dostal pokutu za to, že 17. novembra nemal na proteste rúško. Nie, Robert Fico nemôže za vaše pokašľané životy," odkazuje na margo rúšok Ľuboš Blaha. Vo Švédku, či Nórsku... Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Michal Filek