Nahnevaný Becík nakladá politikom: Ja mám svedomie čisté, máte ho aj vy? (VIDEO)
22 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík by pre ľudí vo svojej obci by spravil všetko. Preto ho doslova šokoval nielen list, ktorý dostal od nitrianskeho VÚC, ale aj navrhovaná pokuta za to, že pre obyvateľov zohnal liek Ivermectin.


Nahnevaný Branislav Becík na začiatok svojho statusu píše: "Za dobrotu na žobritu!“ Áno, aj takto môže dopadnúť nielen jeho úsilie, ale aj mnohých iných starostov, ktorí situáciu so záchranou svojich občanov zobrali do vlastných rúk a zabezpečili im na liečbu koronavírusu Ivermectin.

Naopak, podľa Becíka iba amaterizmom, psychopatickosťou a ľahostajnosťou politikov umierali tisíce Slovákov. „Ak ale pomôžete zachrániť ľudský život a desiatky ľudských životov doslova vytrhnúť „hrobárovi z lopaty“, tak sa na vás „zavesia“ štátne úrady, pre ktoré sa automaticky stávate nepriateľom štátu,“ píše v status nad videom Becík.
Dostal list, aby vysvetlil dar od rodákov žijúcich v zahraničí

Ivermectin zohnal svojim občanom Branislav Becík pred niekoľkými týždňami a vtedy ani len netušil, aký „pozdrav“ mu príde na začiatku jari.

„Dnes som dostal list z VÚC v Nitre. Je to žiadosť o vyjadrenie sa k podnetu od štátnych inštitúcií, ako je ŠÚKL a Lekárnická komora. Tieto ma už začali riešiť, že sme aj s pani doktorkou pomohli našim obyvateľom, a do dnešného dňa aj úspešne vyliečili viac ako 30 chorých. Áno, priznávam, možno to nebola až taká šťastná forma, akou sme tento liek získali. Bol to dar od rodákov z našej obce žijúcich v zahraničí. A preto mi príde možno aj správne, aby som sa minimálne týmto dvom inštitúciám ospravedlnil za to, že som ich obišiel,“ začína ešte pokojným hlasom Becík.

Priznáva, že keďže tento štát na svojich ľudí doslova kašle, tak situáciu, keď nám zbytočne zomierajú chorí, zobral do vlastných rúk. Podotýka, že celá liečba bola pod prísnym drobnohľadom obvodnej doktorky.


Nech oni zdvihnú rite zo svojich úradov vrátane celej vlády a prídu sa ospravedlniť ľuďom

„Ospravedlním sa im teda, ale ak najskôr oni zdvihnú rite zo svojich úradov vrátane celej vlády a prídu sa ospravedlniť ľuďom po Slovensku, ktorí prišli o svojich blízkych úplne zbytočne, a to ľahostajnosťou týchto vládnych predstaviteľov. Keď sa najskôr prídu oni ospravedlniť ľuďom, ktorým sme s doktorkou pomohli. A ktovie, ako by to dopadlo, pretože vládnym predstaviteľom bolo úplne jedno, že trpia v horúčkach a bezbranní, a podľa doktorky doslova na smrteľných posteliach,“ hovorí už zjavne nahnevaný starosta Dvorov nad Žitavou.

Podľa neho sa dnes vyliečení ľudia tešia zo života, hrajú sa so svojimi vnúčatami a užívajú si zaslúžený dôchodok.

Becík: Zistil som, že hejter je z „košiarika“ pána premiéra, ktorému prekáža úspech našej obce (VIDEO)
Starosta Dvorov nad Žitavou a syn exministra pôdohospodárstva Branislav Becík si získal sympatie ľudí nielen prístupom k svojim obyvateľov v dedine, ale aj názormi na rozličné politické témy. Vrátanie vzbúrenia sa proti premiérovi. Čítať ďalej
20 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Z milionárov sa stávajú multimilionári a zdierajú nás na daniach

Branislav Becík konštatuje, že po roku vládnutia tejto vlády vyhodnotil, že sme pre nich len záťažou. Nehovoriac o dôchodcoch a starých ľuďoch, že sme len ideálnym nástrojom na zdieranie nás z daní.

„Doteraz som povolanie politik vnímal ako poslanie. Toto povolanie je o ľuďoch, ktorí sú presvedčení o svojej pomoci národu. No nestačím sa čudovať, ako si toto povolanie vysvetlili Matovič a spol. Z milionárov sa stávajú multimilionári. Na úkor tohto národa, ktorý dnes doslova prežíva. A ja za dobrotu, za to, že si chránim svojich obyvateľov, za to, že sme ich zachránili a doslova vrátili otca a mamu svojím deťom, dnes dostanem takýto papier, kde mi hrozí pokuta,“ hovorí nechápajúc,

A dodáva: „V poriadku, páni, zaplatím! Rád by som zaplatil omnoho viac, keby som vedel o trošku skôr, že takto by sa dalo pomôcť. Aj ľuďom, ktorí už nie sú medzi nami.“
Odkaz kompetentným: Neexistuje na svete taká pokuta, ktorou by ste ma potupili

„Vždy pre svojich obyvateľom pracujem na maximum a robím pre nich aj nemožné, preto mám dnes čisté svedomie. Ale otázne je, či ho máte čisté aj vy. Neexistuje na svete taká pokuta, ktorou by ste ma potupili len preto, aby boli uspokojené vaše pudy. Predpokladám, že nie je z vašej iniciatívy. Že toto celé je len na pokyn niekoho iného. Alebo iných, od ktorých sa namiesto podpory dočkáme len vyhrážok. Tak ako to bolo pred niekoľkými týždňami, keď sa mi Matovič v priamom prenose na TA3 vyhrážal kriminálom. Už očakávam len moje teatrálne zatknutie pán premiér,“ pridáva s posmeškom Becík.

Vzápätí adresuje výzvu Slovákom: „Všetci, čo máte problém získať tento liek, dajte vedieť vašim starostom, nech sa mi ozvú. Pomôžem vám všetkým, lebo vaša vláda, koho ste si zvoli, na vás kašle. Ale ja vám pomôžem,“ hovorí na záver videa odhodlane Branislav Becík.

Starosta Becík zlomil hnusobe krk: "Ivermectinom sme pomohli vyliečiť sa našim ľuďom. Krivka klesá"
Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík je pyšný, že sa mu pomocou lieku Ivermectin podarilo v jeho obci vyliečiť veľa pozitívnych ľudí na koronavírus. Zo svojho úspechu sa teší aj vo zverejnenom statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik