Starosta Becík zlomil hnusobe krk: "Ivermectinom sme pomohli vyliečiť sa našim ľuďom. Krivka klesá"
12 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík je pyšný, že sa mu pomocou lieku Ivermectin podarilo v jeho obci vyliečiť veľa pozitívnych ľudí na koronavírus. Zo svojho úspechu sa teší aj vo zverejnenom statuse na sociálnej sieti.


Možno si ešte pamätáte ako sa Branislav Becík rozhodol nakúpiť pre svojich občanov Ivermetin. Aj na to, aké výborné výsledky s nim dosiahol. Sám ich označil za niečo, v čo ani neveril. Teraz svoju spokojnosť na sociálnej sieti ešte zdupľoval na grafe. Ukázal, že zásluhou desiatok vyliečených krivka klesá.
Starosta má dôvod tešiť sa s ľuďmi a s ich rodinami z dobrého zdravotného stavu

„To, že sme sa začiatkom februára rozhodli ísť cestou - zdravých netestujeme, chorých vyliečime, musím dnes vyhodnotiť ako prelomový krok. Výsledky liečenia s Ivermektínom v našej obci sú fantastické! Týmto krokom sme odbremenili nemocnice k dnešnému dňu o minimálne 30 pacientov, a to úplne jednoducho: včasným zásahom podaním lieku Ivermektín,“ píše hneď v úvode Becík s tým, že o zázraku sa hovoriť nedá, ale tentokrát sa jedná o skutočne podložené fakty.



„Napriek tomu sú medzi nami stále ľudia, dokonca aj lekári, ktorí sú na „vážkach“ ohľadom pozitívneho účinku, lebo sa opierajú o nejaké štúdie. Ja nie som ani lekár, ani distribútor tohto lieku, preto nemám dôvod mu robiť reklamu. Opieram sa však o reálne výsledky v našej obci - o fakty, o priame dôkazy a ľudí, ktorí tu žijú a boli týmto liekom vyliečení,“ píše starosta Dvorov nad Žitavou a na záver dodáva: „Dnes mám dôvod tešiť sa s nimi a s ich rodinami z dobrého zdravotného stavu. A hlavne z toho, že sú stále medzi nami!“

Becík: Matovičova vláda nechutne zrazila svoj ľud na kolená a chce, aby kľačal ešte dlho (VIDEO)
Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík si pri kritike súčasnej vlády nezvykne dávať pred ústa servítok. Kritický bol aj vo videu, ktoré umiestnil na sociálnej sieti. Hovorí, že vláda predvádza nechutné klamstvá a hry s... Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik