Becík: Slovenský národ, slovenskí podnikatelia, slovenské rodiny už melú z posledného (VIDEO)
15 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko dnes môže zažiť na politickej scéne veľké zemetrasenie. Spúšťačom môže byť reakcia SaS a jej lídra na súčasný vývoj. Branislav Becík prosí jej lídra Richarda Sulíka, aby odchodom z koalície umožnil Slovákom predčasné voľby.


Odíde alebo neodíde dnes Richard Sulík so svojou SaS z vlády? Budú či nebudú predčasné voľby? Tieto dve otázky azda najviac rezonujú medzi ľuďmi, ktorým nie je ľahostajný osud Slovenska. Patrí medzi nich aj starosta Dvorov nad Žitavou Branislav
Starosta Becík zlomil hnusobe krk: "Ivermectinom sme pomohli vyliečiť sa našim ľuďom. Krivka klesá"
Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík je pyšný, že sa mu pomocou lieku Ivermectin podarilo v jeho obci vyliečiť veľa pozitívnych ľudí na koronavírus. Zo svojho úspechu sa teší aj vo zverejnenom statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik
, ktorý vo videu na sociálnej sieti dokonca prosí šéfa SaS o odchod z vlády a umožnenie predčasných volieb.

„Tento racionálny krok nebude nikto vyčítať, práve naopak,“ píše v statuse.
Ísť do vlády s Igorom Matovičom sa dnes ukazuje ako obrovská chyba

Becík na úvod krátkeho statusu k videu pripomína, že dnes sa má rozhodnúť, či strana SaS zostane vo vládnej koalícii alebo ukáže Matovičovi, kam patrí!

„Pán Sulík, zastavte, prosím, tento politický marazmus pod taktovkou psychicky narušeného premiéra, ktorému už nedôveruje skoro 80 percent národa a umožnite ľuďom predčasné voľby. Tieto si dnes žiada väčšina Slovákov, takže vám tento racionálny krok nebude nikto vyčítať, práve naopak. Držím palce Slovensku!“ píše starosta Dvorov nad Žitavou.

Nie raz sa vzoprel Igorovi Matovičovi a ukázal mu, že veci sa dajú robiť ináč a lepšie. Becík vo videu priznáva, že nie je jeho zvykom, aby niekoho prosil, ale teraz musí spraviť výnimku.



„Prosím vás nielen v mene mojom, ale aj v mene drvivej väčšiny tohto národa. Žiadame vás, aby ste ukončili toto trápenie vo vládnej koalícii, ktorého sme dennodenne svedkami. Ísť do vlády s Matovičom sa dnes ukazuje ako obrovská chyba a som presvedčený, že zásadný krok, a to vystúpenie z koalície, vám tentoraz nebude nikto vyčítať. Ba priam naopak, doslova sa to od vás, pán Sulík, vyžaduje,“ odkazuje aktívny starosta a syn bývalého ministra pôdohospodárstva šéfovi SaS.

„Už si nemusíte nechať kydať na vás špinu a znášať potupy premiéra na vašu adresu len kvôli udržaniu vlády. Už tak robiť nemusíte. Musí zvíťaziť zdravý rozum, a preto sa od vás vyžaduje tento racionálny krok,“ dodáva Branislav Becík.

Becík: Matovičova vláda nechutne zrazila svoj ľud na kolená a chce, aby kľačal ešte dlho (VIDEO)
Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík si pri kritike súčasnej vlády nezvykne dávať pred ústa servítok. Kritický bol aj vo videu, ktoré umiestnil na sociálnej sieti. Hovorí, že vláda predvádza nechutné klamstvá a hry s... Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

My sme si túto krajinu len požičali od našich detí a nedovoľte ju zničiť

Podľa starostu Dvorov nad Žitavou nikto zo Slovákov nebude Sulíkovi nič vyčítať, ako to bolo v roku 2011. „Slovenský národ, slovenskí podnikatelia, slovenské rodiny skutočne melú z posledného. A v týchto dňoch, presnejšie v týchto hodinách, ste ich jedinou spásou od psychopatických a amatérskych diktatúr tejto vlády. Nikdy sa na Slovensku nežilo tak zle, tieto slová počúvam každý deň na našich uliciach," vraví smutne Becík.

„Preto, pán Sulík, ukážte, že ste správny chlap, ktorému záleží na budúcnosti Slovenska, a zároveň Matovičovi, kam patrí. Vystúpte prosím so vztýčenou hlavou z tohto marazmu nazývaného vláda Igora Matoviča a pomôžte tak Slovensku. Pamätajte, pán Sulík, my sme si túto krajinu len požičali od našich detí a nedovoľte ju zničiť. Aby sme sa pred našimi deťmi nemuseli hanbiť, keď im ju raz budeme odovzdávať,“ končí emotívne video Becík.

Šokujúce slová starostu Becíka a krutá otázka na premiéra: „Čo ste vy za človeka?“ (VIDEO)
Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík pred niekoľkými dňami avizoval, že pre svojich obyvateľov kúpil Ivermectin. Teraz sa na sociálnej sieti pochváli, že liek na liečbu skutočne pomáha. Čítať ďalej
05 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik