Taraba: To je hanba! Pomoc Francúza s nedostatkovým Ivermectinom rezort zdravotníctva odmietol!
11 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Ponuka Francúza žijúceho na Slovensku našej vláde na zabezpečenie Ivermectinu sa nestretla s pochopením. Neuveriteľné zistenia o pokračovaní ponuky zverejnil poslanec Tomáš Taraba v statuse na sociálnej sieti.


Je až nepochopiteľné, ako pristupujú vláda a ministri k pomoci, ktorú jej núkajú ľudia. Pred necelým mesiacom sme písali o Francúzovi, ktorý zabezpečil pre Slovensko liek Ivermectin, tak žiadaný prakticky na celom svete. A výsledok? Štát oň nemá záujem! Neuveriteľné zistenia o celom príbehu zverejnil nezaradený poslanec Tomáš Taraba.
Ivermectin má hodnotu zlata

„Telefonoval som dnes s Francúzom, ktorý pozná majiteľa fabriky vyrábajúcej lieky typu Ivermektin vo Francúzsku. Pred mesiacom písal list ministrovi zdravotníctva, že okamžite vie bez nároku na zisk dodať SOS dodávku cca 9000 balení Ivermektinu pre Slovákov, pretože sa nemôže pozerať, ako tu umierajú ľudia. Výsledok? Nezáujem,“ píše Taraba,.

Podľa neho mal Francúz pre Slovákov začiatkom apríla zarezervovaných 200 000 balení a myslel si, že štát zabezpečí dovoz. „Výsledok? Nezáujem. Myslíte si, že od Krajčiho a našej vlády bola akákoľvek pomoc a odpoveď pri dodávke komodity, na ktorú stoja štáty v rade? Myslite si, že niekto poslal lietadlo ako pre Sputnik? Radšej tu nechávajú Ivermektin predávať ľuďom za cenu zlata,“ uvádza ďalej.


Kšeftári zacítili príležitosť

Francúz si podľa Tarabu zrejme myslel, že štát pohne aspoň prstom. „Viete čo sa namiesto toho udialo? Nakontaktovali ho distribučné lekárske firmy, ktoré cítia príležitosť. Jedna až takú, že časť dodávky určenej pre Slovensko sa pokúsila predať v Čechách, voči čomu sa listom Francúz rázne ohradil, čo sú to za praktiky,“ šokuje Taraba, ktorý list čítal.

„Francúz ctenú mega farmadistribučnú spoločnosť upozorňuje, že on svoje kontakty poskytol, aby sa k lieku dostali Slováci. Na to, že lieky určené pre Slovensko majú putovať do Čiech, ho upozornil sám majiteľ s otázkou, či o tom vie, že slovenská SOS dávka sa prebaľuje do českých krabičiek. Takto funguje tento bordel štát pod vedením ľudí, čo sa teraz vydierajú na koaličnej rade a na ľudí nemyslia,“ končí status nahnevaný Tomáš Taraba.

Nemocnica odmietla, že Ivermectin je experimentálna liečba bez dôkazov
Lekári z Fakultnej nemocnice u svätej Anny v Brne sa v utorok ohradili proti tvrdeniu, že liečba ochorenia COVID-19 prípravkom ivermectin predstavuje experimentálnu liečbu. Zároveň však varujú pred neuváženým použitím lieku. Zvlášť ak je určený... Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Timotej Dudka