Blaha: SaS stiahne chvostíky, rozíde sa kopať hroby a od Matoviča vyfasuje lopatky
11 | 03 | 2021 I sefredaktor

Po rokovaní klubu, presne podľa očakávania, Sulíkovci nebudú žiadať hlavu premiéra Matoviča. A je po vzbure liberálov. Vláda nepadne, píše na sociálnej sietiĽuboš Blaha.




Sulíkovi už odrazu nevadí, že je vrah tisícov a že vlastne môže aj za smrť "Janka a Marienky", aby sme citovali nášho rozprávkového pána premiéra, pokračuje opozičný poslanec SaS-ke už nevadí, že Matovič zosmiešňuje Slovensko v Európe a zo svojich koaličných partnerov robí handry, s ktorými vytiera podlahu.




Nevadí im, zdôrazňuje poslanec Smer SD, že kompletne zničil slovenskú ekonomiku, ľuďom nijako nepomohol a jediné, čo sme sa od neho dočkali, sú špajchle v nose.





Tak načo majú takéto komédie zmysel, pýta sa Blaha. Zbytočne na týždeň zastavili Slovensko - oni sa hádali, kým ďalej umierali ľudia. A efekt - nula. "Ešte budú chvíľku hryzkať do Krajčího a potom stiahnu chvostíky a rozídu sa kopať hroby. Od Matoviča vyfasujú lopatky," dodáva.




Riško ďalej poslušne drží balónik

Dopadlo to presne tak, ako Matovič predvídal - Riško ďalej poslušne drží balónik. A Matovič im to ešte osladí, veď vyčkajte - odvolá Baťovú, odreže Korčoka a Sulíkovi bude sypať soľ do rán ešte véééľmi dlho, zdôrazňuje poslanec.





"Zabudnite na to, že je nejaký rozdiel medzi Matovičom a Sulíkom - oni to len hrajú na dobrého a zlého policajta, jeden to dáva na hysterika, druhý na robota, a v realite je chaos na Slovensku zodpovednosťou obidvoch - Pata aj Mata," uzatvára Ľ.Blaha.