Kollár vyzval koaličných partnerov, aby sa prestali správať ako deti. Sulík pozvanie na rokovanie prijal
03 | 03 | 2021 I tasr

Predseda parlamentu a šéf koaličného hnutia Sme rodina Boris Kollár vyzval svojich koaličných partnerov, aby sa prestali správať ako malé deti na pieskovisku. Vyzval ich, aby si spomenuli, prečo táto vládna koalícia vznikla a prečo ich ľudia volili.


Koaličná kríza podľa neho nemá víťazov, len porazených.

Predstaviteľov OĽANO, SaS a Za ľudí preto pozval v stredu o 17.00 h do Národnej rady SR, aby si sadli za jeden stôl a diskutovali.

Zástupcovia SaS sa zúčastnia na stretnutí, na ktoré predstaviteľov koalície pozval predseda Sme rodina a parlamentu Boris Kollár, ak sa stretnutie uskutoční. TASR to potvrdil hovorca SaS Ondrej Šprlák.

Za ľudí sa k ponuke Kollára vyjadrí po stretnutí s prezidentkou Zuzanou Čaputovou, ktoré je naplánované na 15.00 h. Uviedol to člen predsedníctva Roman Krpelan.

"Strana SaS je otvorená každému konštruktívnemu rokovaniu. Takže áno, ak stretnutie bude, zástupcovia SaS sa stretnutia zúčastnia," skonštatoval hovorca SaS.

Pod Matovičom sa trasie stolička: Sulík hovorí o rekonštrukcii vlády, Remišová sa stretne s Čaputovou (AKTUALIZOVANÉ)
Je čas rozprávať sa o rekonštrukcii vlády. Vyhlásil to vicepremiér a šéf SaS Richard Sulík po stredajšom rokovaní vlády. Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | tasr