Mazurek: Je čas prestať počúvať "odborníkov" z Krčméryho školy, vakcinačných lobistov a psychopata
27 | 02 | 2021 I Petra Demková

Milan Mazurek prináša na sociálnej sieti celý zoznam opatrení, ktoré by podľa neho pomohli v súčasnej situácii. Opiera sa o odporúčania lekárov. Tých, s ktorými sa stretáva on, však nikto nepočúva, vláda má svojich odborníkov. Na tých má poslanec jasný názor.


Už aj Maďari vidia, že naše zdravotníctvo je v ruinách a ľudia v depresii
27 | 02 | 2021 | Diana Zaťková


„V médiách som opäť zachytil útržkovité informácie o ďalších šialených represívnych opatreniach, ktoré na nás psychopat a jeho skupina babrákov pripravujú. Nech to vyzerá akokoľvek, úprimne mi na Slovensku, národe a jeho budúcnosti záleží. Starosti, ktoré sa mi vďaka tejto fašistickej vláde kopia v hlave, mi už nedávajú spávať,“ začína svoj príspevok na sociálnej sieti poslanec.
Zastaviť testovanie

Mazurek vzápätí upozorňuje na to, čo hovoria niektorí lekári. Vraj sa má okamžite prestať s plošným testovaním, pretože to je príčina dnešného stavu. Testovať by sa mali len ľudia s príznakmi a tí, ktorí sa dobrovoľne testovať chcú. Treba obnoviť plnohodnotnú ambulantnú starostlivosť a zabezpečiť dostatok liekov všetkým pacientom, čím razantne znížime záťaž nemocníc. Každý pozitívne otestovaný človek musí dostať podľa Mazureka balíček s vitamínmi, informáciami čo robiť pri zhoršení stavu a preventívnymi liekmi.

Bývalý poslanec ĽSNS je presvedčený, že všetky tie stovky miliónov, ktoré sa dnes míňajú na testy, by mali byť okamžite naliate do zdravotníctva, liekov, vitamínov a pomoci ľuďom. Ďalej je potrebná masová informačná kampaň. Ľudia musia vedieť, čo sú rizikové faktory, ako sa najlepšie chrániť a čo v živote zmeniť, s cieľom zníženia rizika, prípadne aké doplnky používať.

Unikol návrh opatrení: Povinné respirátory, nočný zákaz vychádzanie, testovanie v školách...
V boji s koronavírusom sa dostalo Slovensko do katastrofálnej situácie. Chorých ani mŕtvych neubúda a situácia sa nezlepšuje. Aj preto odborníci navrhli opatrenia, ktoré by tento stav mali zvrátiť. Čítať ďalej
27 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


Okamžite treba zmeniť podľa mladého poslanca komunikáciu vlády s ľuďmi. „Vymeniť chorého Matoviča a Krajčího sektu a nastaviť zmysluplné a predvídateľné opatrenia, s cieľom zrušenia núdzového stavu a lockdownu,“ píše ďalej. Rovnako si myslí aj, že zdraví ľudia musia dostať možnosť slobodne žiť a pracovať. Podľa Mazureka treba zastaviť rozklad štátu, ktorý vidíme.
Ľudia nemajú z čoho žiť

Podľa dnes už nezávislého poslanca „rodiny trpia, depresia narastá, násilie a zneužívanie v rodinách je ako explózia negatívnych dopadov rozhodnutí tejto vlády na vzostupe. Ľudia nemajú z čoho žiť, prichádzajú o všetko, strácajú zmysel života, nevedia sa pozrieť vlastným deťom do očí! Už to musí skončiť!“

Pritom, myslí si Mazurek, stačí iba začať počúvať lekárov v praxi „a nie kancelárskych "odborníkov" z Krčméryho školy a vakcinačných lobistov alebo prinajhoršom psychopata so spasiteľským syndrómom. Táto vláda asi naozaj chce, aby ľudí dostala do stavu, kedy pôjdu za slobodu a život svojich rodín a detí položiť svoje životy. Mnohým čoskoro nič iné neostane a Matovič už do ohňa neleje len olej, ale chystá si celý kanister benzínu so sebe vlastným nepríčetným úsmevom,“ uzatvára svoj príspevok Mazurek.

Vladimár Palko: V počte mŕtvych sme už predbehli Švédsko
Bývalý minister vnútra SR, Vladimír Palko, je aj profesorom matematiky. K dátam má preto blízko a často prináša svoje analýzy. „Dnes sa stalo to, čo som predpovedal pred pár dňami. Od začiatku pandémie koronavírusu máme už na milión obyvateľov viac... Čítať ďalej
27 | 02 | 2021 | Petra Demková