Mazurek poslancom OĽaNO: Ste fašistické kreatúry, ktoré dohnali Slovensko na úplné dno
26 | 02 | 2021 I Michal Filek

Poslanec Milan Mazurek to vládnej koalícii v rozprave o návrhu na predĺženie núdzového stavu v parlamente riadne vytmavil. Poslancom OĽaNO adresoval toto: "Fašistické kreatúry, ktoré Slovensko dohnali na úplné dno. Takto sa ďalej fungovať nedá. Onedlho budú predčasné voľby a ľudia budú hlasovať, aby sa vás zbavili." Video zverejnil na svojom facebooku.


 


Najväčšiu výmenu názorov si vymenil s obyčajným poslancom Jozefom Pročkom, ktorý mu v rozprave oponoval. "Je to ťažké, keď v NR SR sedia poslanci, ako Jozef Pročko, ktorý celý život robil zo seba komedianta a pokračuje v tom aj v parlamente," povedal.


"Ako je možné, že sme jediným štátom, kde sa musia ľudia každých sedem dní testovať a akési MOM-ky si z toho urobia súkromný biznis? Čím je spôsobené, že SR je na tom tak zle? Jediné vysvetlenie je, že všetky štáty pochopili, že celoplošné testovanie, s ktorým prišiel pán Matovič, spôsobuje, že sa stretávajú ľudia, ktorí by sa inak nestretli a títo ľudia sa práve tam nakazili," hovorí vo videu Mazurek.


Ľudia vraj toho majú plné zuby.  Majú dosť testovania, dosť obmedzení a opatrení, dosť nezvládnutej zdravotnej starostlivosti a dosť núdzového stavu!


"Vláda neponúka žiadne riešenia a celý štát musí sledovať ako jeden nepríčetný človek všetkým nanucuje svoje bláznivé nápady, ktoré sa nikde inde na svete nerealizujú. Naše ľudské práva sú zadupané do zeme a našu slobodu nám berie skupina neschopných pajácov v parlamente, ktorí len stláčajú knoflíky, bez toho, aby pri tom aj rozmýšľali."

Mazurek sa vládnej koalície pýtal, odkiaľ majú dáta, podľa ktorých je britská mutácia smrtnejšia, ako pôvodná.


Právnička Pirošíková: Nikto nemôže byť diskriminovaný za to, že sa nedal zaočkovať
V súčasnosti sa stáva citlivou témou aj očkovanie vakcínami proti koronavírusu, ktoré môžu zabrániť jeho šíreniu. Mnohí ľudia sa odmietajú zaočkovať s tým, že ich k tomu nemôže nikto prinútiť. Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik





"Kde ste zobrali tie dáta? Ja som to nikde nenašiel? Ak je to tak, prečo v Anglicku žijú normálne? Majú plné ulice? Úprimne ma to zaujíma, lebo toto považujem za otvorené výmysly. Aby ľudia museli zostať doma a museli podporovať ten nechutný biznis MOM-iek. Lebo nič iné to nie je."


Nezmyselné testovanie podľa neho stojí 50 miliónov eur mesačne, ktoré mohli byť použité na vybavenie nemocníc a záchranu ľudských životov.


"Ministerka sama priznala, že kým nebude  60 - 80%-tná zaočkovanosť, nezrušíte núdzový stav. Choďte povedať ľuďom, že zruinujete ich životy, životy detí, ktoré nemôžu chodiť do školy, životy živnostníkov a podnikateľov. Už aj krajiny tretieho sveta zachraňujú oveľa viac životov tým, že ľuďom nasadzujú vitamíny a liečia ich ivermactinom. Povedal mi lekár z Košíc VÚSCCH že osobne zachránil 20 životov tým, že im nasadil ivermectin. Poslanci OĽaNO sa rehocú z toho, že lekári dokážu zachrániť životy. Toto je to OĽaNO, strana, ktorá zbierala poslancov po chodníkoch a tak to aj dopadlo. Oni sa z toho rehocú, ako spomalení jedinci."



Lekári, podľa Milana Mazureka, berú ivermectin v konských dávkach. Poslancom OĽaNO však vraj nezáleží na tom, aby situáciu vyriešili.




"Budeme bojovať aj naďalej! Už čoskoro ponúkneme Slovensku alternatívu, za ktorú sa budú môcť postaviť a verím, že podpisy pod referendum sa vyzbierajú čo najrýchlejšie, aby sa národ mohol jasne vyjadriť!"




Trestaní za neschopnosť tejto vlády sme my, občania, hnevá sa Belousovová
Ruská vakcína Sputnik V stále zamestnáva našich politikov, a to aj bývalých. Jedným z nich je expredsedníčka SNS Anna Belousovová, ktorá svoj názor na ňu, ale aj na núdzový stav, vyjadrila v statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik