Diana Mórová prehovorila o sexe s Vajdom: "Jeho to možno vzrušovalo, mňa ale nie"
26 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Herečka Diana Mórová dokáže vzrušiť nejedného muža. O tom by vedel rozprávať aj jej kolega Jozef Vajda, s ktorým si strihla vášnivú scénku s nahými prsami. Teraz v relácii hokejových reprezentantov Mariána Gaboríka a Borisa Valábika opísala, ako sa scénka natáčala, píše Pluska.


Diana Mórová sa Jozefovi Vajdovi celá oddala! Aspoň tak to pôsobilo na divákov filmu Sviňa, ktorí pri pohľade na vášnivú scénku lapali po dychu. „Vo filme Sviňa si mala scénku, ktorú si inak Jožko Vajda veľmi pochvaľoval, bol veľmi spokojný,” nenápadne podsunul tému Valábik.

„Vieš, prečo bol spokojný? My sme si presne povedali, čo urobíme. Urobili sme si choreografiu, kedy mi rozopne zips, všetko sme si naplánovali do detailu. Napríklad pusy, povedali sme si, jedna pomalá, druhá rýchlejšia. Normálne to je choreografia a keď sa ide ostrá, tak to prežívaš. Tá technika, čo sme si povedali, nám ide v hlave,” opísala prípravu na scénku Mórová.

Mórová skočila do vlasov Dare Rolins, Verešovej i Cibulkovej: Takto rozčúlenú ste ju ešte nevideli!
Jej konanie jej naozaj úctyhodné! Počas krízovej situácie sa herečka Diana Mórová rozhodla vypomáhať v nemocnici. Keď však vidí, ako lekári bojujú s koronavírusom v preplnených nemocniciach, nezodpovedné správanie celebritiek ju dokáže vytočiť do... Čítať ďalej
19 | 02 | 2021 | Timotej Dudka


V tom sa do debaty zapojil Gáborík.  „Aj si v hlave pustíš nejaký film, aby si sa fakt nakopla na tú scénku, nejako sa vzrušila?” vyzvedal. „Áno, ale dôležitý je aj ten partner. Keby som tam mala nejakého ,Lala´, nebolo by to ono,” uviedla na pravú mieru herečka. „Ale chémia tam bola, nie? Lebo Jožko Vajda povedal, že si musel po tej scénke trošku dlhšie poležať. Takže máš na neho aj takýto vplyv,” uškŕňal sa Gáborík.

„Aha, ja som si to nevšimla, ale tak je to asi normálne, niekoho to vzruší, niekoho možno nie. Ale ja by som sa nevzrušila, keď vidím, že tam je 50 ľudí, mne to napríklad nejde, chápeš. Viem to zahrať, ale nie je to naozaj,” uzavrela Mórová.

Diana Mórová si splnila detský sen: Neuhádnete, kde počas pandémie pracuje!
Herečka a moderátorka Diana Mórová (50) si počas pandémie koronavírusu na nedostatok práce sťažovať rozhodne nemôže. Rozhodla sa totiž pomáhať ostatným, čím si splnila svoj dávny sen, píše Blesk. Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Timotej Dudka