Mórová skočila do vlasov Dare Rolins, Verešovej i Cibulkovej: Takto rozčúlenú ste ju ešte nevideli!
19 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Jej konanie jej naozaj úctyhodné! Počas krízovej situácie sa herečka Diana Mórová rozhodla vypomáhať v nemocnici. Keď však vidí, ako lekári bojujú s koronavírusom v preplnených nemocniciach, nezodpovedné správanie celebritiek ju dokáže vytočiť do nepríčetnosti, píše Pluska.


„Fyzicky chodím pomáhať do nemocnice. Moja kamarátka je Dagmar Kollárová, detská pediatrička, a keď mám voľno, tak jej počas týždňa pomáham. Ona má ambulanciu a tam chodia malé detičky na bežné kontroly alebo aj pacienti, ktorí sú bežne chorí. Zakladám výsledky z krvi do karty pacienta a keď prídu detičky na kontrolu, tak zapisujem váhu, výšku, meriam napríklad aj tlak a všetko pozapisujem. Pomáham jej hlavne preto, že ona nestíha. Už som aj telefóny dvíhala. Strašne ma to baví. Ja som totiž aj chcela byť lekárka,” priznala Mórová.

Tá pomáha, ako sa dá, avšak nad správaním niektorých známych osobností iba neveriacky krúti hlavou. Z nasledujúcich slov pôvabnej herečky je zjavné, o kom rozpráva. „Keď raz povedia, nechoďte z okresu do okresu, snažím sa nechodiť. Nechoďte lyžovať, keď netreba, tak nejdem. Keď idem pracovať, tak sa otestujem, ale inak som doma. A nie ešte sa fotiť bez rúška v Tatrách a písať o tom, ako je tam úžasne! Každý by išiel. No keď je raz nariadenie, tak sa ho snažím dodržiavať a byť ticho. Najmä nevystrkovať rožky,” zdôraznila herečka.

Dara Rolins si užíva v Tatrách! Porušujete vládne nariadenia, besnia Slováci
Tá to zase schytala! Kým si Dara Rolins (48) vo Vysokých Tatrách žije svoju rozprávku, miestni obyvatelia sú od zlosti bez seba. Speváčku, ktorá na lyžiarsku túru vyrazila so svojimi priateľmi, označili za sebeckú a nezodpovednú celebritu, píše... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


„Ľuďom to na psychike určite nepridá. Preto si myslím, že ľudia, ktorí sú známi, by mali zákazy dodržiavať a ísť príkladom. Treba nájsť spôsob, ako sa stretávať, ale nehovoriť, ľudia, poďte lyžovať. Som zástancom toho, že keď je nariadenie, asi preto, že som dieťa socializmu, tak sa to naozaj snažím dodržať. No a najmä sa nefotím, že panenská príroda a som tu úplne sama. Veď tam by mohli byť všetci. Prečo dráždia takto ľudí, ktorí sú doma. Nerobí to dobre ostatným ľuďom. Ľudí treba v tomto období podporovať, aby sa nezbláznili a aby sme to všetko vydržali. Viem, že už je to veľa mesiacov, ale fotiť sa bez rúšok, ako lyžujem a Maldivy, veď dobre, ale nech to neukazujú. Poznám to aj z hereckých zdrojov. Nerobí to dobrú krv. Keby som mala ísť niekam, tak idem tajne. Nie je dobré ukazovať v tomto čase, že aha, môžem ísť,” právom sa rozčuľovala Mórová, ktorá ide ľuďom iným príkladom.

Diana Mórová si splnila detský sen: Neuhádnete, kde počas pandémie pracuje!
Herečka a moderátorka Diana Mórová (50) si počas pandémie koronavírusu na nedostatok práce sťažovať rozhodne nemôže. Rozhodla sa totiž pomáhať ostatným, čím si splnila svoj dávny sen, píše Blesk. Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Timotej Dudka