Harabin sa pýta policajného prezidenta: "Nechali ste Böhmovi zbraň zámerne?"
14 | 02 | 2021 I Michal Filek
Aj Štefan Harabin sa pýta policajného prezidenta, či Böhmovi nechali zbraň zámerne. Veľmi to vraj pripomína situáciu, keď mala Monika Jankovská v cele veľké množstvo liekov. 


"Vzhľadom na moju otázku v predchádzajúcom statuse o samovražde Františeka Böhma v znení: Ako je možné, že mal zbraň, keď po vznesení trestného obvinenia musel odovzdať zbraň aj legálne držanú?  a vzhľadom na dole uvedenú správu Denníka N, že polícia mu po vznesení obvinení nezadržala legálne držanú zbraň, sa priamo pýtam policajného prezidenta Kovařika, či sa tak stalo zámerne?" napísal na svojom facebooku Harabin.


Veľmi to vraj totiž pripomína veľké množstvo liekov, ktoré mala Jankovská v cele v rozpore s väzobnými štandardmi nie na dennej, ale dokonca až na týždennej báze.


"František Böhm sa podľa informácií Denníka N zastrelil vlastnou legálne držanou zbraňou. Mal ich doma niekoľko. Policajti zrejme spravili chybu, keď mu ich pri jeho zadržaní a potom prepustení z väzby nezaistili. Böhma vyšetrovali ako člena zločineckej skupiny. V takom prípade býva zaistenie zbraní takmer automatické."


Kajúcnik Böhm si za svedectvo proti gen. Lučanskému mohol užívať slobodu a nakradnuté majetky
Svedok Böhm, ktorý vypovedal o údajnej korupcii Milana Lučanského a ďalších obvinených v kauze Judáš sa zastrelil. Právny zástupca rodiny Lučanských, bývalý sudca a v súčasnosti europoslanec Miroslav Radačovský na margo toho vahlásil: „Bol tzv.... Čítať ďalej
14 | 02 | 2021 | Gabriel Matta