Predseda vlády nemá štipku hanby podľa potreby zaprieť sám seba, upozornil Andrej Danko
12 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

Predsedovi národniarov sa podaril celkom dobrý zásah do čierneho. Vytiahol autentické Matovičove výroky o referende a nielen o ňom. Stačí si ich porovnať s tými dnešnými.


"Opäť sa predviedol! Premiér Igor Matovič sa na Facebooku vysmial z úsilia opozície získať podpisy za referendum." Pripomína v statuse na sociálnej sieti predseda SNS a bývalý predseda parlamentu Andrej Danko.


Naráža na status Igora Matoviča, ktorý nedávno uverejnila aj naša redakcia.

Matovič kašle na ľudí a krajinu. V panike zosmiešňuje demokraciu a šíri hoaxy
Premiér Slovernskej republiky Igor Matovič sa na svojom Facebookovom profile opäť prejavil ako úplny hlupák. Namiesto toho, aby riešil kritickú situáciu v krajine, ktorú sám svojim amatérskym vládnutím spôsobil, zosmiešňuje základné princípy... Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Imrich Kovačič




Reprofoto FB (@Andrej Danko)


"Nekompromisný výsmech sa ušiel úsiliu Petra Pellegriniho a opozičných politikov zozbierať podpisy na referendum na zvolanie predčasných parlamentných volieb." Píše Andrej Danko.

Premiér Igor Matovič uverejnil imaginárny petičný hárok, kde sú podpísaní všetky škandalózne postavy, ktoré dnes sedia za mrežami - od Mariana Kočnera cez Moniku Jankovskú či Ladislava Bašternáka. Pridal k tomu aj výstižný popis. "Unikol prvý petičný hárok z Referenda za návrat mafie," napísal na Facebooku.

Danko pripomína, že aj Igor Matovič chcel v roku 2018 referendum o predčasných voľbách, odvoláva sa na rozhovor, ktorý zaznel v Relácii Fair Play Michala Kovačiča 16. 4. 2018. (A kritizoval v ňom okrem iného aj vtedajšieho premiéra, že chodí do relácií diskutovať sám so sebou.)

"... Dnes mu už nevadí, že chodí diskutovať sám do relácií a samozrejme referendum za predčasné voľby je podľa neho zlá vec..." sarkasticky pripomína Andrej Danko.

"Igor Matovič chcel v apríli 2018 "oblepiť celé Slovensko billboardami o predčasných voľbách." Tvrdí moderátor spomenutej relácie v jej úvode.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=xOwbmIm2Z0c&fbclid=IwAR1STT_kAgvIHrI_0rkmRVwQHr2ASaTn2jb7o0fE_0XItmJUjgfk4oTNoFk

Moderátor: Myslíte to referendum vážne?

Matovič:    Uhm...

Moderátor: A pamätáte, že v 2014-tom ste tiež chceli referendum?

Matovič:      Pamätám si...

Moderátor: Ste tvrdili, že 1,9 milióna domácností idete ešte aj sám obehať... vraj... " my chceme, aby ste na tých dvadsať minút vymenili papučky za obuv aišli k referendu..."

Moderátor: A keď nevymenia papučky?

Matovič:    Ale vymenia

Matovič: No vidíte, to isté platí aj teraz a teraz to zrealizujeme. Teraz do toho ideme, doba je na to tehotná, jedna z otázok budú samozrejme predčasné voľby.

V roku 2021 však doba, predtým podľa Mtoviča na referendum "tehotná", zjavne potratila.

„Nepredpokladám, že sa nájde 50 percent ľudí, ktorí by chceli návrat mafie k moci.” Povedal Matovič ešte moderátorovi a dodal, že "že stále majú ambíciu byť najlepšou vládou na Slovensku a chce bojovať s mafiou, aby sa už nedostala k moci. Jeho cieľom je, aby bolo Slovensko krajinou, kde sa ľuďom bude dobre žiť. Lenže - to zaznelo najnovšie v Sobotných dialógoch RTVS z úst Igora Matoviča, ktorý bol v relácii bez oponujúcich diskutérov.

Peter Lipták: Matovičovou atómovou bombou je Krajčího výbuch v zdravotníctve
Lekár Peter Lipták v blogu tvrdí, že tento rok zomrelo oveľa viac ľudí v dôsledku dezorganizácie zdravotníctva ministrom Marekom Krajčím než na Covid-19. Čítať ďalej
11 | 02 | 2021 | Petra Demková