Matovič kašle na ľudí a krajinu. V panike zosmiešňuje demokraciu a šíri hoaxy
08 | 02 | 2021 I Imrich Kovačič

Premiér Slovernskej republiky Igor Matovič sa na svojom Facebookovom profile opäť prejavil ako úplny hlupák. Namiesto toho, aby riešil kritickú situáciu v krajine, ktorú sám svojim amatérskym vládnutím spôsobil, zosmiešňuje základné princípy demokracie a slobodnú vôľu ľudu. 


Igor Matovič vo svojom statuse publikoval sfalšovaný petičný hárok za vypísanie referenda o predčasných voľbách v ktorom sú mená ako Kočner, Bödör, Gašpar, Brhel či Kičura.

Premiér ktorý už niekoľko krát dokázal, že jeho politická úroveň je na totálnom dne, týmto toto svoje dno ešte viac prehĺbil. Evidentne koná v panike a bez hlbšieho uváženia.

Po tom ako sa blamoval pred celým svetom a urobil všetkým Slovákom hanbu, s ktorou sa budeme musieť ešte veľa rokov vysporadúvať, neváha aj naďalej čoraz väčšmi exhibovať a zosmiešňovať všetkých spravodlivých ľudí v tejto krajine.

Neuveriteľné sa stáva skutočnosťou a bez akejkoľvek odbornej diskusie musí byť jasné, že na čele tejto krajiny stojí psychicky narušený jedinec.



Matovič a OĽaNO pred voľbami sprosto oklamali voličov, poukazuje Šutaj Eštok
Zvolenie Daniela Lipšica zatiaľ opozícia nerozdýchala. Svedčí o tom aj video, ktoré k tejto téme nahral poslanec za stranu Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok. Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik