Matovič chcel zosmiešniť referendum za pád vlády. Zosmiešnil sa sám...
08 | 02 | 2021 I Michal Filek
Igor Matovič sa snažil byť vtipný a na svojom facebookovom profile si chcel zrejme urobiť srandu z petície za skrátenie volebného obdobia, ktoré režíruje opozícia. Prerátal sa však. Okrem jeho pochlebovačov sa totiž našlo veľké množstvo diskutujúcich, ktorí mu do dali  poriadne vyžrať. 


"Unikol prvý petičný hárok z Referenda za návrat mafie," napísal Matovič, zrejme z úmyslom vtipne zosmiešniť referendum. Pozrite si fotografiu, ktorú v statuse uverejnil.




Foto: facebook Igora Matoviča.




Nie všetkým sa to však zdalo vtipné. Veď posúďte sami niektoré z komentárov.


Ivana

Vy ste ozaj bezcharakterný, zákerný klamár a chorý človek...nie pardon, chorá hyena. TOTO nie je vystupovanie hodne premiéra. Položme si otázku, prečo nemôžete bez ochranky ani na krok? Hmmm.Žeby STRACH z ľudí? Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie.


Katarína

Choré pán premiér. Toto nie je hodne premiéra. Hrajte čisto a možno získate aspoň časť ľudí ktorých ste oklamali. Inak to vidím na riadne fiasko


Rastislav

Sa dosmejete, preferencie vám stúpajú neuveriteľným tempom, to nedokázal na svete ešte nik.



Pozitívnych, aj negatívnych komentárov je pod jeho statusom viacero. Tie kritické však na prvý pohľad prevažujú. Rátal však premiér práve s takouto reakciou?




Matovič a OĽaNO pred voľbami sprosto oklamali voličov, poukazuje Šutaj Eštok
Zvolenie Daniela Lipšica zatiaľ opozícia nerozdýchala. Svedčí o tom aj video, ktoré k tejto téme nahral poslanec za stranu Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok. Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik