Blaha o zvolení Lipšica za špeciálneho prokurátora: Zlo dnes zvíťazilo
05 | 02 | 2021 I editor01hd
Poslanec Smeru Ľuboš Blaha označil zvolenie politika Daniela Lipšica za špeciálneho prokurátora za víťazstvo zla. Podľa neho však nejde o žiadne prekvapenie, píše v statuse na sociálnej sieti.

"Koalícia si práve v parlamente nasilu presadila Daniela Lipšica za špeciálneho prokurátora. Zlo dnes zvíťazilo. Ale nie je to žiadne prekvapenie. Hovorili sme to od prvej chvíle. Prijali si kvôli tomu Lex Lipšic, odohrali trápnu komédiu s verejným vypočúvaním, akože dopredu nevedia, koho budú voliť - a potom si ho pár dní na to schvália," komentuje poslanec.


Blaha vyhlásil, že Lipšic je monštrum a že za špeciálneho prokurátora mal byť zvolený niekto, kto o politiku ani len nezavadil. "Na tento post sa vyslovene žiada niekto nezávislý. A nie chlap, čo k prokuratúre nikdy ani nepričuchol, no zato zakladal jednu z vládnych strán a stal sa symbolom politickej vendety. To vidí každý okrem Svedkov Matovičových," tvrdí.



Slovensko má prvého politického a odsúdeného prokurátora - vládna koalícia pretlačila na špeciál Lipšica
05 | 02 | 2021 | sefredaktor


Blaha sa vyslovil, že Lipšic bol najhlúpejšou voľbou, aká existoval, namiesto neho mohla koalícia zvoliť nejakého hutníka. Takto bude každé rozhodnutie špeciálnej prokuratúry spochybniteľné, lebo Lipšic údajne obhajoval každého gaunera na Slovensku vrátane Matoviča a Kisku.

"Mimochodom, voľba mala byť pôvodne až budúci týždeň, ale oni sa tak trasú, aby tam už mali svojho Vrchného Inkvizítora, ktorý bude upaľovať každého, kto nebude nasledovať Písmo Matovičovo, že ho tam chceli silou-mocou presadiť ešte dnes. A ich prostoduchí Pročkovia to na povel odhlasovali. Ako inak," vyhlásil Blaha.

Peter Lipták: Zločinci potvrdili svoju vládu a prokurátorom nasadili psiu hlavu
Daniel Lipšic bol ako špeciálny prokurátor neprijateľný pre mnohých ľudí. "Všetko čo vykoná Lipšic ako prokurátor bude mať punc zločinca," vyjadril svoju nevôľu nad jeho zvolením na sociálnej sieti doktor Peter Lipták. Čítať ďalej
05 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


Poslanec Smeru zopakoval, že americký daňoví poplatníci zaplatili Lipšicovi 70 tisíc dolárov, aby mohol študovať na Harvardovej univerzite v Bostone. "Ten chlap je výtvorom USA a nepochybujem, že bude slúžiť daňovým poplatníkom, ale nie tým slovenským," dodal.

"Slovensko je asi jedinou krajinou sveta, ktorá bude mať na čele odsúdenca v podmienke - chlapa, ktorý zabil človeka. Bude tam politický skrachovanec, čo obhajoval Pentu, posielal na ľudí vodné delá, obchádzal zákon pri justičnej skúške aj pri previerke NBÚ a nevie vyvrátiť, či je vydierateľný za svoje milenecké aféry," napísal Blaha.



Ružena Sabová poslal do väzby Jozefa Brhela. Po Záleskej sa zrodila ďalšia politická sudkyňa
05 | 02 | 2021 | Aneta Leitmanová