Matovič je skvelý
05 | 02 | 2021 I Slavěna Vorobelová
Skoro rok od volieb a Slovensko sa prepadá na dno v každom smere. Áno, je to aj kvôli koronakríze, ale aj vďaka novej vláde na čele s premiérom Igorom Matovičom. Koronakríza už nemôže byť univerzálnou výhovorkou na každé vládne zlyhanie.

Snaží sa, chce nám všetkým len to najlepšie, samozrejme okrem múdrosráčov, konšpirátorov, dezolátov, opíc, štekajúcich psov a neviem, kto ešte ho nezaujíma a kto mu svojou existenciou len ubližuje. On je premiérom len pre svojich obdivovateľov, ktorých je, ako sa zdá, čoraz menej. Aj tí, ktorí ho volili, nech je sranda, tak tú srandu pocítili a mnohí sú bez práce a bez príjmu. Veľká sranda.

V spoločnosti vrie napätie, ľudia sú nahnevaní, sklamaní, rozčarovaní, mnohí na dne svojich možností. Dnes ani premiér či ministri nevedia, čo vlastne platí a čo nie. Pravidlá sa menia nonstop podľa toho ako sa náš pán veľkomožný premiér vyspinká. „Povinné“ antigénové testovanie prinieslo skvelé výsledky. Hlavne tie hospodárske pre zhodou okolností trnavskú firmičku. Myslí sa tým super biznis pre dodávateľa „hračkárskych“ testov, ktoré nás dohnali do čiernych čísel.

Igor je skvelý. Skvelý herec, šašo, vodca, divadelník. No bohužiaľ jeho veľkolepý scenár pre Slovensko má už mnoho obetí a nepostačuje na ďalšie riadenie štátu.

Ak patríte medzi nespokojnú väčšinu aj napriek jeho skvelým výkonom, skúste vyjadriť svoju nespokojnosť nielen na sociálnych sieťach, ale v práve rozbehnutom referende 2021 o predčasných voľbách. Petičný hárok nájdete na https://www.referendum2021.sk/.

Mnohí z Vás obetujete na poštovné, ale sú aj takí, ktorí sú bohužiaľ vďaka tejto vláde vo finančnej tiesni, tak tí môžu využiť ponuku opozičnej strany a využiť obálku, za poštovné ktorej platiť nič nemusia. A nie, nie je to o Ficovi ani o Pellegrinim, je to boj o budúcnosť Slovenska, referendum o jeho prežitie.

Igor Matovič a jeho ústavná pročko-väčšina nám ukázali, ako sa to robiť nemá. Verili sme, že nič horšie Slovensko už postihnúť nemôže, no opak je pravdou. Nadišiel totižto čas referenda, toho referenda, ktoré OĽaNO vo svojom predvolebnom programe naivným občanom sľubovalo. Ale mali by ešte stihnúť schváliť to najdôležitejšie, a tým splniť ďalší bod ich predvolebného programu, a to schváliť funkčný zákon o hmotnej zodpovednosti politikov. Aby im voliči následne tie škody, ktoré doposiaľ napáchali, mohli aj náležite zrátať.

P.S.: Pán premiér, ste skvelý! Ale dosť bolo! Ďakujeme za Vaše skoro ročné divadelné predstavenie a úspech, že Slovensko poznajú naozaj už všade vo svete. No nadišiel čas zavŕšiť Vašu divadelnú kariéru, urobte derniéru a venujte sa manželke a deťom. Nadišiel totižto čas referenda! Ľudia rozhodnú už čoskoro, ale veľmi by im odľahlo, ak by ste na svojom výslní odišiel sám a prenechal vládnutie radšej profesorovi Pročkovi, ten aspoň nezískal vysokoškolský titul podvodom a nepýši sa titulom plagiátor. Určite by nám zahral to Vaše divadlo aspoň profesionálnejšie.