Harabin: Ako sa mohla Jankovská dostať k veľkému množstvu liekov?!
01 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Zrejmý pokus o samovraždu Moniky Jankovskej nenechal bez povšimnutia ani Štefana Harabina. V statuse na sociálnej sieti položil niekoľko zaujímavých otázok.


Bývalú štátnu tajomníčku na ministerstve spravodlivosti museli včera previezť do nemocnice, pretože sa vo väzbe v Banskej Bystrici predávkovala liekmi, pravdepodobne antidepresívami. Fakt, že sa to stalo opäť elitnému väzňovi nenechal chladným ani exministra spravodlivosti Štefana Harabina, ktorý k tomu zaujal stanovisko v statuse na sociálnej sieti.



Štefana Harabina zaujíma, ako dokáže ministerka Mária Kolíková vysvetliť, čo sa stalo. „Ako sa mohla Jankovská, ďalší exkluzívny väzeň, po tragických a doposiaľ nevyšetrených udalostiach týkajúcich sa generála Lučanského, dostať k veľkému množstvu liekov, aby sa mohla priotráviť?“ pýta sa exminister spravodlivosti

„Alebo jej lieky niekto zámerne podstrčil? Nepripomína to náhodou znovu záhadné okolnosti okolo Jeffreyho Epsteina? Ako vrchný veliteľ Zboru väzenskej a justičnej stráže v rokoch 2006 - 2009 a dlhoročný trestný sudca poznám detailne režim a predpisy vo väzbe, aj kolúznej, preto budem netrpezlivo čakať na jej ďalšie zahmlievanie,“ píše Harabin.

Harabin: Kolíková sa k smrti generála Lučanského vyjadrila ako posledná prériová hyena
Bývalý minister spravodlivosti Štefan Harabin hovorí, že ministerka spravodlivosti Mária Kolíková je priamo zodpovedná za smrť generála Lučanského. Svoje si od neho v najnovšom videu vypočul aj predseda a poslanec ĽSNS Marián... Čítať ďalej
19 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.